2777
2789

لطفا اگه اطلاعی دارین بگید هرجا تماس میگیرم میگن حضوری باید بیاین منم از شهرستان قراره برم ام آر آی مغز اگه کسی اطلاع داره بگه لطفا 

فان مع العسریسرا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ماه پیش انجام دادم بدون دفترچه ب مراکز خصوصی وببمارستان خصوصی ام ار ای ۳۸۰ بهم گفتن ام ار ای مغز و گردن بود بدون تزریق...‌ من بیمارستان ولایت رفتم واسه سپاهه ۱۵۰ تومن انجام دادم

من چند ماه پیش انجام دادم بدون دفترچه ب مراکز خصوصی وببمارستان خصوصی ام ار ای ۳۸۰ بهم گفتن ام ار ای ...

چ خوب ولی این فک کنم بیشتر از این حرفا بشه چون ی سی تی آنژیو شد ۴۵۰ تومن 

فان مع العسریسرا  
چ خوب ولی این فک کنم بیشتر از این حرفا بشه چون ی سی تی آنژیو شد ۴۵۰ تومن 

من مغز و گردن بودم بدون تزریق چند جا هم سوال کردم همه جا ۳۸۰ بود فقط همین بیمارستان واسه سپاه بود با این قیمت انجام میداد با دفترچه هم که مامانم واسه زانوهاش انجام داد حدود ۵۰ تومن شد... سی تی و انزیو فرق داره با ام ار ای... تاریخ دقیقش بهت بگم بهمن ۹۷ انجام دادم

من مغز و گردن بودم بدون تزریق چند جا هم سوال کردم همه جا ۳۸۰ بود فقط همین بیمارستان واسه سپاه بود با ...

آخه ما اون هفته سی تی آنژیومون شد ۴۳۰ حالا فک میکنم ام آر آی خیلی بیشتر از این حرفا بشه 

فان مع العسریسرا