2777
2789

عزیزای دلم من ایده دارم برای نوشتن رمان ، علاقه هم که نگم براتون،الان واقعا احتیاج دارم تا از استعدادم استفاده کنم وخیلی هیجان زده ام😄

میخوام رمانم بار عشقی وآموزنده ای داشته باشه

ایده اش تو سرمه خواهش میکنم تجربه هاتونو در اختیارم بذارید و اینکه موضوع حالت عشقی خیلی خفن داشته باشه و با نکات آموزنده براتون جذابه آیا؟؟؟ ودر ادامه علاقه خودتون به هرنوع سبک کتاب رو برام بنویسین ممنونم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در باره موضوع و نوشتن هیچ ولی در باره چاپش من می تونم راهنماییت کنم

من یه رمان نوشتم وکانال دارم چجوری باید چاپش کر هزینش چقدره

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
ممنون میشم ازت 💜 میشه یکم راهنماییم کنی؟؟؟

اگه بتونی بجای نوشتن تایپ کنی کارت راحتتره برا ویرایش دیگه لازم نیست خط خطی کنی بعدشم در جریان باش بوسیله چاپ دیجیتال می تونی در هر تیراژی ک بخوای کتابتو چاپ کنی حتی دو نسخه اونم با مجوز چاپ  و فیپا و شابک

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
صفحه آرایی شده ؟

یعنی چی من فقط خودم نوشتم بعد گذاشتم چندتا ازدوستام خوندن خیلیم خوششون اومده هنوزم تموم نشده

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
اگه بتونی بجای نوشتن تایپ کنی کارت راحتتره برا ویرایش دیگه لازم نیست خط خطی کنی بعدشم در جریان باش ب ...

من راستش خیلی سر درنیاوردم از حرفاتون دروغ چرا اما در اوسط اگه اشکالی نداشته باشه ازتون کمک بگیرم

یعنی چی من فقط خودم نوشتم بعد گذاشتم چندتا ازدوستام خوندن خیلیم خوششون اومده هنوزم تموم نشده

شما تمامش کن بعد  با توجه به قطعی که می خوای چاپ کنی باید  بدی صفحه آرایی و ویرایش بشه اون هزینه جدا 

بعد میری یه انتشاراتی که کار چاپ دیجیتال انجام میدن رقعی 30الی 40 تومن وزیری 55الی60 تومن ضربدر تعداد صفحات ضربدر تعداد تیراژ به اضافه چهار هزار تومن به ازای هر جلد هزینه جلد شومیز یا 8 هزار تومن جلد گالینگور هزینه کلش به دست میاد

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو