2777
2789

سلام خانوما من نمیخوام طبیعی زایمان کنم میخوام سزارین کنم..این شهری که هستم غریبم دکترای خوبی ندارن میترسم منوعمل کنن..

میخوام بیام تهران ممنون میشم اگه ادرس دکتری دارین ک سزمیکنه روبهم بدین باشماره تلفن

واینکه چقدرمیگیره

یابیمارستان ک با نیروهای مسلح و جانبازی قراردادداشته باشه ممنون میشم خیلی درگیرشم برای25ام همین ماه نیازدارم

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

واقعاکسی نبود؟؟😫 حالاچیکارکنم راهم دوره تا تهران..12ساعت راهه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم تاپیکتون که کمک کنم اما چون خبر ندارم میرم بیرون 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

ببین بیمارستان گلستان با نیرو مسلح ۱تومن میگیره و روی پرونده ت مینویسه به درخواست مادر

محب کوثر  دکترم گفت جدیدا سز اختیاری نمیکنه سخت میگیره

نجمیه گه خیلی خیلی بد شده میگه فقط طبیعی مگر موردی باشه با دلیل موجه

بیمارستان مردم با نیرو مسلح۱تومن میگیره .میگن بیمارستانش ترتمیز نیس در ودیوارش اما رسیدگی پرستاراش خوبه..دکترم گفت چون روزانه ۲۰ تا ۳۰تا سز اونجا انجام میشه دست پرستاراش راه افتاده برای رسیدگی به مریض..

خودمم مردم رو انتخاب میکنم به امید خدا

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

من فقط میدونم بیمارستان محب کوثر و نجمیه نیرو مسلح قبول میکنه ک محب کوثر شنیدم خییییلی خوب وعالیه هم دکتراش هم بیمارستانش اما فک نکنم سز اختیاری قبول کنه.

نجمیه هم جدیدا شنیدم خوب نیس.

یه 
اگه مشکلی وجود نداره طبیعی هم برای خودت بهتره هم برای بچه. نمی‌دونم این چه مد غلطیه که رواج پیدا کرد ...

عزیزم حتما دلیل دارم..هرکسی بستگی ب شرایطش وخواسته اش عمل میکنه ن ب حرف این و اون

وبنظرم اصلاطبیعی خوب نیس

فقط چمران نیا که کشته میشی. اشتباهی گاز سی او وصل کردن به زن باردار 😒😒😒 تمام صورتش سوخته

وای جدی؟؟ممنون که گفتی

ببین بیمارستان گلستان با نیرو مسلح ۱تومن میگیره و روی پرونده ت مینویسه به درخواست مادر محب کوثر &nb ...

به امیدخدا❤ممنون عزیزم..چه اطلاعات خوبی

شماهم همین بیمه روداری؟؟

مردم شنیدم کارش خوبه..مطمئنی فقط یک تومن هزینشه

درخواستی انجام میدن دیگه؟؟

عزیزم حتما دلیل دارم..هرکسی بستگی ب شرایطش وخواسته اش عمل میکنه ن ب حرف این و اون وبنظرم اصلاطبیعی ...

برای همین گفتم اگه مشکلی وجود نداره. وگرنه اگه دلیل داره که درسته. اینکه می‌گین طبیعی اصلاً خوب نیست نمی‌دونم بابت چیه، ولی من از نظر علم پزشکی گفتم برای مادر و بچه هر دو بهتره.

من فقط میدونم بیمارستان محب کوثر و نجمیه نیرو مسلح قبول میکنه ک محب کوثر شنیدم خییییلی خوب وعالیه هم ...

ممنون عزیزم ان شاءالله خدا دامنتوسبزکنه..الهم صل علی محمدوال محمد

به امیدخدا❤ممنون عزیزم..چه اطلاعات خوبی شماهم همین بیمه روداری؟؟ مردم شنیدم کارش خوبه..مطمئنی فقط ...

من توی دو هفته گذشته کارم شده بود تحقیق.. بله میلح دارم.. زنگ زدم مردم گفت حدود ۱تومن.. سز اختیاری هم انجام میده..زنگ بزن بگو راهت دوره کی باید اقدام کنی.. کی بری.. توی تهران فامیل داری؟

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
برای همین گفتم اگه مشکلی وجود نداره. وگرنه اگه دلیل داره که درسته. اینکه می‌گین طبیعی اصلاً خوب نیست ...

درسته گلم..اماطبیعی هم برای همه خوب نیس

امیدوارم هرکی هرچی که براش خوبه اتفاق بیفته❤