2777
2789

آخ اتفاقا من گوشی گرفتم دست در مورد همین مطلب سرچ کنم

منظورم تو موضوعات آرشیو قبل هست

منم می‌خوام شروع کنم

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

اولین تجربه اینکه اصلا اگه بچه ات امادگیشو نداره این کارو نکن مخصوصا اگه زیر یک و نیم ساله چون هم خودت ادیت میشی هم بچه ات خودم تجربه شو دارم

دوم اینکه اصلا بچه رو اگه جیش کرد تو خونه دعواش نکن بدتر میشه 

سوم اینکه یه قصه از یه شخصیتی براش هر شب بگو و بهش بگو که همیشه وقتی جیش داشت به مامانش میگف جیش دارم و میرفتن دستشویی و مامانشم مثلا شکلات خوشمزه بهش میداد و یا هر چیزی که بچه تون دوست داره و هر موقع گف که جیش دارم بعد دستشویی بهش بده و تشویقش کن 

هر چه به سه سالگی نزدیکتر باشه راحت تره

من پسرم یه ماه دیگه سه ساله میشه دو هفته است از پوشک گرفتم فقط سه روز اول خودشو خیس کرد بعد خیلی راحت یاد گرفت خودشو نگا داره

براش خوراکی اسباب بازی جدید بخر بارهای اول به عنوان جایزه بهش بده

خیلی خیلی خیلی باید حوصلع داشته باشی و اگرم خوشو کثیف کرد اصصصصصلا دعواش نکن

موفقی باشی ... این  از پوشک گرفتن غول مرحله اخره

آره امیدوارم بتونم مرحله آخر رو رد کنم بریم فینال😂

فینال مهد فرستادن و کم کردن از وابستیگش بخودم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁