2777
2789
عنوان

کسی هست با همسرش همکار باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 37 پست
مهمونی شرکت ها ی ساعت نهایت دو ساعته ست همه با هم مودب و با احترام صحبت میکنن و شوخی اینا خبری نیست ...

ارباب رجوع نداریم ولی آره همه همکارا توی یک سالن هستیم و شوخی هم زیاد میکنن. شوخیای مودبانه البته خودمم شوخی میکنم دیگه 8 ساعت از روزمونو اینجا داریم زندگی میکنیم.

نمیدونم بخدا گیج شدم

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

بخدا بعضی وقتا مثلا میگم امروز آقای فلانی این حرف و زد میگه توهم خندیدییییی با عصبانیت که مثلا شوخی کردن تو نباید بخندی 😁😁 یا تو آسانسور من میگم وا منشیتون چشه جواب سلام آدم و نمیده کلی داستان داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شوهرم همکاربودم، تو بعضی از اتاق ها که مثلا میدونست اون مرده هیزه میگفت نرو، به جای من میخواست کارای منو انجام بده، یه کلمه حرف میزدم میگفت چرا اینو گفتی، کلا همش تشنج بود ، من پیشنهاد نمیدم این کارو کنی، حساسیتش زیاد میشه، تازه میگن زن  که کار میکنه از محیط کارش زیاد صحبت نکنه چه برسه به همکار، خلاصه بچه دار که شدم بهونه ها شروع شد ،سه ماهه باردار شدم که گفت نمیخوام دیگه کار کنی بعد کلی گریه زاری و صحبت راضی نشد و گفت کی میخواد بچه رو بزرگ کنه، من خودم به تنهایی کار میکنم، کارم هم خیلی خوب بود، پنج سال پیش دو تومن میگرفتم،با بغض و گریه استعفامو نوشتم و درومدم، هنوزم که هنوزه از دلم در نیومده و با کارشناسی ارشد تو خونه ام

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی من بفرستید.

سلام عزیزم تو یک تاپیکی دیدم که از این شیشه شیر های چیکو معرفی کردی

طرز صحیح گرفتن شیشه چحوریه؟کدوم طرفی باید بچه ازش شیر بخوره؟؟سر شیشه رو میگم

و اینکه من همینجوری خریدم واسش والله سایز و اندازه و چندماهگی نگفتم سرشم‌سفته از همینایی ک عکس دادی و سرش کجه خریدم

یعنی واسه فک بچه ضرر داره؟؟؟عوضش کنم؟؟؟

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
سلام عزیزم تو یک تاپیکی دیدم که از این شیشه شیر های چیکو معرفی کردی طرز صحیح گرفتن شیشه چحوریه؟کدوم ...

ببین این قسمت کوتاهش باید بالا باشه مثل این عکس

https://www.chiccousa.com/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Library/default/dwd1756d9b/images/plp/bottles/plp-feature-naturalfit-bottles-01.jpg

درجه سوراخش هم کنار همون سرشیشه نوشته ببین کدوم ایناست

یکی نوزادیه 0+ بعد 3+ ماه بعد 6+ یک مدل هم هست اینطوری کج نیست و درجه اش قابل تنظیمه با چرخوندنش کم و زیاد میشه

نه برای فک و دندون بچه ضرری نداره دیگه شبیه ترین حالت به سینه مادره

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ببین این قسمت کوتاهش باید بالا باشه مثل این عکس https://www.chiccousa.com/on/demandware.static/- ...

والله روی سر شیشه منظورم در شیشه هستش نوشته ۱ و خوده سر شیشه هم ک شیر میخوره ازش دوتا سوراخ ریز داره ولی نمیدونم واسه چندماهه

از اینایی هستش ک سرش کجه 

والله سایتی ک فرستادی باز نشد میشه عکس بدی بهم بگی دقیق ازکحابخوره

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍