2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردی داره نوزادم دکتر گفته از شیر خودت نده فعلا. دستی خریدم اصلا نمیاره 

فک نکنم ربطی به برقی و دستی بودنش داره. روزهای اول شیر کمتره و دستگاهها مکششون اونقدرها خوب نیس که بخاد شیر رو بدوشه. مکش نی نی خیلی بهتره تا دستگاه. خودم برقیشو داشتم مارک Tommee Tippee. نمیدونم الان چنده. ولی ۱۰ روز بعد از زایمان استفاده کردم .مجبور بودم چون سینم زخم شده بود.

در رابطه با زردی . خودمم بچم زردی داشت و خیلی هم ریز بود. وزنش ۲.۸۶۰ بود . مرتب میزاشتمش روسینم. هی یذره مک میزد میخابید. ولی من هی بیدارش میکردم. باید چتد روز حوصله بخرج بدی. هرچی بیشتر مک بزنه شیرت بیشتر میشه. زریه اونم خوب میشه

زردی داره نوزادم دکتر گفته از شیر خودت نده فعلا. دستی خریدم اصلا نمیاره 

دستی پدر سینتو درمیاره نگیر اصلن بادست بدوشی بهتره ...به نظرمن شیر خودتو بده بابا به دختر منم گفتن شیرخشک بده ندادم ...البته خاسی شیر خشک بدب باسرنگ بده تا به شیشه عادت نکنه .. خودت کاسنی زیاد بخور ترنجبین شیرخشت بده بچت تازردیش بیاد پایین ...خودت غذاهای گرم نخور یه مدت ...ما دستگاه گرفتیم تو خونه تودستگاه گذاشتیمش ..تا میتونی فقط شیر بهش بده بخوره تا دفعش زیاد بشه زردیش ازبدنش بیرون بره