2777
2789
عنوان

با تجربه ها کالسکه بگیرم یا کریر؟؟

489 بازدید | 30 پست

بچم ان شاالله مهر به دنیا میاد.بنظرتون کالسکه برام کاربردی تره یا کریر؟خونمونم جوری نیست ک دسترسیم خوب باشه باید ی مسیر تاکسی برم برسم به بازار

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک کریر استفادع نکردم. کالسکه هم چندبار 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

معلوما که کالسکه. ..کریر فوق فوقش چند ماه اول استفاد بشه که اونم انقدر سنگین میشه از کتو کول میوفته آدم😑

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

منم کالسکه گرفتم.از چندنفر پرسیدم گفتن کریر خیلی کاربردش کمه 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

این دو تا وسیله دوتا کاربرد مختلف داره.من خودم از کریر استفاده نکردم.چون وقتی بچه رو میذاری توش خیلی سنگین میشه.واسه من کالسکه کاربردی تر بود.تقریبا تا سه سالگی دخترم.چون من مسیرهای نزدیک زیاد میرفتم پیاده روی

کریر تا ۴ ماه اول فک کنم جواب بده از وقتی ک میشینه هم کالسکه جواب میده من خودم کریر نگرفتم چون کوچولو بود همش بقلشون میکردم ولی کالسکه گرفتم ک بزرگتر ک شدن نمیتونم بقل کنم بذارم تو اون

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه