2777
2789
من یه هفته ای میشه غذا دادن روشروع کردم اما پسرم انگاردوست نداره نمیخوام خاطره تلخ بدغذایی دخترم تکراربشه تورو خدابگین شما که من چکار کنم فرنی درست میکنم باشیر خودم لباشو سفت میگیره که نخوره. امروزم حریره درست کردم بازم نمیخوره. بازبونش غذاشوهل میده بیرون
عزیزم من تو یه کتاب خوندم که بچه ها بیشتر از اینکه مزه غذا رو دوست نداشته باشن بافت غذا رو دوست ندارن که روی زبونشون می شینه پس به نظرم یه مقدار غلظتش رو کم و زیاد کن شاید بخوره و اینکه اگر یکی دو روز بهش غذا ندی بهتر از اینکه دو سال غذا نخوره یه چند روز بهش نده که از غذا نیوفته بعد دوباره شروع کن

روسَری اَذیَتِت می کنه...!!؟؟
دِلِت می خواد وَقتی قَدَم می زَنی باد توی موهات بِپیچه...!؟!

وَقتی کَـفـتَر رو کَله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حِجاب ,
مَصونیت است نه مَحدودیت..... :-)))
حــالا قانع شُدید یا نَع ؟!؟!؟!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هم اوایل که غذا کمکی اش رو شروع کرده بودم اینجوری بود و دوست نداشت. اما من هم رقیقش میکردم و هم شیرینش میکردم. بعدش هم براش سی دی بی بی انیشتن میگذاشتم چون آهنگ ها و تصاویرش رو دوست داشت و بعد بهش قاشق قاشق میدادم. بعد از یک مدت عادت کرد