2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میشه بیاید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به روش که نمیگم تو دلم ولی غصه میخورم انشالله به حق علی بهترین ها برات رقم بخوره

مرسی عزیزم 

انشالله خدا خودش کمکتون کنه😍😍😍😍

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
عشقا گوشیم داره خاموش میشه من برم .با ارزوی بهترین ها.روزتون خوش

برو بسلامت  

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
مرسی عزیزم  انشالله خدا خودش کمکتون کنه😍😍😍😍

ممنونم عزیزم  

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

توی این دوره وزمونه هرکی هرچی داشت خوب خداروشکرولی از این به بعد فک نکنم بشه مثلا ماشین خرید یاخونه خرید مشکل اصلی این دوتان که واقعا برای همه نیاز اساسیه شادباش که این دوتا رو دارین عزیزم

توی این دوره وزمونه هرکی هرچی داشت خوب خداروشکرولی از این به بعد فک نکنم بشه مثلا ماشین خرید یاخونه ...

اره خداروشکر شوهرم بدون حمایت پدرش خونه و ماشین خرید و عروسی گرفت

ماهم خونه داریم ماشین داریم ومغازه داریم اما به کمک پدرشوهردیکتاتورم😂فقط ماشین روخودمون خریدیم

وااااااااااااااییییییییییییییییی پدر شوهر؟  

پدر ادمو در میاره با دیکتاتوریش

اره بخدا توی همه ی کارهامون دخالت میکنه خیلی ۰لعضی وقت ها میگم کاش هیچی نداشتیم  خودمون راحتربو ...

انشالله خودتون خونه و مغازه میخرید بچه داری؟