2777
2789

عاقا کتکتون زده باشه

قبلا گفتم خواهرم بچه هاشو داد بشوهرش اخه شوهره بد کتکش زده بود ولی مادره دلش تنگ میشه شما بودین چقدر صبوری میکردین در ضمن اونجا ب بچه هاش بیشتر از خودش میرسن 

A A

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازاونایی هستم که صبرم کمه وزود وادادم به نظرمن بصبره تابه غلط کردن بیفته

میخواد همینکارو کنه ولی خوب دل خودش میگیره یوقتایی.

ولی دوباره یاد شوهرش میفته و مادرشوهرش ک به پدرمون ک فوت شده فحش داده میگه بزار جگرشون حالبیاد اینام دوتا بچه فوق العاده شروشیطونن

ازونا ک خونه خراب میکنن

A A

الهی بمیرم برا دل یه مادر!خدا نیاره اون روز برا هیچ مادری که از فرزندش جدا بشه!من که جونم به جون بچه هام بنده!اصلا نمتونم مقاومتی کنم.

البته بازم آدم باید تو شرایطش باشه.گاهی وقتا منتظری طرفت بیاد بگه ببخشید وغلط کردم که اگه غد ولجبازم باشه اصلا نمیاد.اگه در شرایط خواهرتون بودم دوسداشتم با وساطت بزرگترا بخاطر جگر گوشم برم خونم

من باشم صبر میکنم تا حالش جا بیاد(واقعا این کارو کردم)

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من مطمئنم اگه روزی شوهرم کتکم بزنه یک لحظه هم تحملش نمیکنم ولی هرگزززز تحت هیچ شرایطی بچمو تنها نمیزارم . حتما با خودم میبرمش

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
دور بودن از بچه خیلی سخته. همینه که ما خانم ها همه گیر هستیم

بخدا شوهرش کل هفته از۷صبح میره تا۱۰شب

روز جمعه هم یا بادوستاشه یا خونه مادرش اصلا کمک نکرده تو بچه داری ولی حالا میفهمه خواعرم کیبوده براش و قدر ندونسته

A A
چقدر طول کشی عزیزم؟

۱۰روز😞

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
میخواد همینکارو کنه ولی خوب دل خودش میگیره یوقتایی. ولی دوباره یاد شوهرش میفته و مادرشوهرش ک به پدر ...

نه یه عمر کوتاه اومدم اخرش شوهرم گفت جونت بالا بسایی مییخواسی نیایی نه اصلا کوتاه نیادمن الانم به شوهرم قهرم ازخونه رفته سختمه ولی میگم اون میتونه تحمل کنه من نتونم من تحمل میکنم گورباباش