بچه ها..از کجا میفهمین شیرتون کم شده؟من اوایل بچم دنیا اومده بود تا دوسه ماهگیش همیشه لباسم خیس میشد از شیر اما بعدش کم کم این حالت از بین رفت.. الان که بچم 5.5 ماهشه حس میکنم شیر ندارم انقد کمه.. سینم خالیه انگار کاملا.. اگه بچه به دلایلی 6_7ساعت شیرندم تازه حس پری دارم تو سینم یکم.. خیلی ناراحتم.میفهمم پسرم سیر نمیشه و از خستگی تقلا برای سیرشدت موقع شیرخوردن خوابش میبره .. هریه ساعتم شیرمیخواد.. شبا خواب ندارم... بهش شیرخشک میدم گاهی تا سیربشه.رفلاکس داره لبنیات و شیر نمیتونم بخورم که حداقل شیرمو زیاد کنه.. قطره شیرافزام که میگن برا پسرا ضرر داره . چی بخورم شیرم زیاد شه؟
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
وقتی بچه سینه رو میگیره میمکه ول میکنه دوباره میگیره میمکه ول میکنه و این کارو تکرار میکنه یعنی شیر ...
نه اینجوری نیس.. اتفاقا برعکسه .گاهی انقد طولانی میمکه خسته میشم مخصوصا شبا.اخر با بدبختی انگشتمو از گوشه لبش میبرم تو تا ول کنه.. انفاقا برا همین فک میکنم شیرم کمه
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
دختر منم هنین طور بود. همش چند ساعت شیر میخورد . خیلی اذیت میشدم اصلا سینه رو ول نمیکرد . همه میگفتن شیرت کمه .اما ماشالا دخترم انقدر تپل مپل شده بود که نگو .بنظرم اگه رشد بچه خوبه شاید پسرتون شکمو باشه مثل دختر من