الکی_الکی_مثلا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 عنوان یه زمانی کسی در مورد خودکشی حرف میزد فکر میکردم یه بی عقل احمق کوتاه بین لوسه که دنبال توجهه 133 بازدید | 17 پست اما الان فکر میکنم نه دنبال توجه بوده نه لوس بوده نه بی فکر و خنگ و...دیگه قادر به ادامه نبوده دیگه شبا خوابش نمیبرده دیگه هیچی خوشحالش نمیکرده...تازه فکر میکردم یه راست بعد مرگشون میرن جهنم اما الان فکر میکنم ممکنه بهشتم برن... 1398/02/07 | 01:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الکی_الکی_مثلا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 چرا این حس بهت دست داده چون گاهی مردن تنها راه حل مناسبه
الکی_الکی_مثلا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 دقیقا مث من با این تفاوت که من هنوزم معتقدم جاشون جهنمه نه...
الین۲۸ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1687 از کجا شک کردی شاید بعد از مرگ برن بهشت؟ وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14286 (آرام باشیدهیچ چیز ارزش این همه دلهره را نداردما رفته ایم !و الان سال ۱۴۹۷ است ) فقط به این جملات بالا فکر کن از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
الکی_الکی_مثلا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 از کجا شک کردی شاید بعد از مرگ برن بهشت؟ چون دلم خبر میده این کار اگه با دلیل باشه خیلی بد نیست بد نیست که آدم خودشو از تحقیر نجات بده خدا این چیزا رو میفهمه
الکی_الکی_مثلا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 (آرام باشید هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم ! و الان سال ۱۴۹۷ است ) فقط به ... متوجه نمیشم
الین۲۸ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1687 چون دلم خبر میده این کار اگه با دلیل باشه خیلی بد نیست بد نیست که آدم خودشو از تحقیر نجات بده خدا ای ... منم خیلی به خودکشی فکر میکنم ولی از اون دنیا می ترسم،دوم مامانم ،طاقت ندارم غصه بخوره وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14286 متوجه نمیشم این یه شعره نویسنده میگم در صد سال بعد کسی غصه های ما رو به خاطر نمیاره هیچ چیز از اون همه دلهره باقی نمیمونه پس ارام باش از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
الکی_الکی_مثلا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 منم خیلی به خودکشی فکر میکنم ولی از اون دنیا می ترسم،دوم مامانم ،طاقت ندارم غصه بخوره منم از همین میترسدیم اما کاری میشه کرد که نفهمن خود کشی بوده مثل یه اتفاق
الین۲۸ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1687 منم از همین میترسدیم اما کاری میشه کرد که نفهمن خود کشی بوده مثل یه اتفاق خوب بلاخره مرگ تو خانوادت و نابود میکنه،حالا چیشده که اینقدر به پوچی رسیدی؟ وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14286 منم از همین میترسدیم اما کاری میشه کرد که نفهمن خود کشی بوده مثل یه اتفاق خودکشی احمقانه ترین تصمیم دنیاست چیزی که الان زندگیتو غیر. قابل تحمل کرده یه سال دیگه کمتر اذیتت میکنه ده سال دیگه به ندرت به یادش میاری بیست سال دیگه بهش میخندی 😂😂 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
الکی_الکی_مثلا مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 خوب بلاخره مرگ تو خانوادت و نابود میکنه،حالا چیشده که اینقدر به پوچی رسیدی؟ نه کسی رو جز مامانم نابود نمیکنه...مامانم دو تا دختر و یه پسر دیگه ام داره یادش میره
الین۲۸ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1687 نگفتی چی ماراحتت کرده وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!