2777
2789
عنوان

ميخوام اقدام كنم كمك...

120 بازدید | 18 پست

قبلش چيكار كنم ؟؟

دكتر برم؟؟ 

شماها رفتين؟؟ ؟

ازمايش چي دادن بهتون ؟؟؟ 

سونو دادين ببينين فوليكول فعال دارين يا نه؟؟ 

با همينجوري اقدام كردين 

ميشه راهنمايي كنين؟؟!!! 

حتما برو دکتر ازمایش و‌معاینه و سونو میده 

ویتامین میده زود جواب می گیری

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

نمیدونم والا چی بگم بعضیارو میبینی خیلی ناخواسته باردار شدن و بچشون صحیح و سالم بدنیا اومد

بعضیام‌مثل من با کلی آزمایش آخرشم سقط شد😢

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکت چ خوبه،منم نی نی ندالم البته قصد اقدام هم نداریم🙄🙄🙄ولی میخوام یاد بگیرم🙃🙂🙃🙂همسرم ک میگه باید تغذیه و ورزش رو از چندماه قبل انجام بدی ک اندامت خراب نشه،منم میگم رژيم روحی باید داشته باشیم که سلامت روحی بچه رو ب دنبال داشته باشه

از طرفی هم ازمایش های لازم ب نظر من باید انجام بشه😊😊😊

حتما برو دکتر ازمایش و‌معاینه و سونو میده  ویتامین میده زود جواب می گیری

من تنبلي تخمدان داشتم الان بهتر شدم خداروشكر ،دييروز رفتم گفت بايد فوليكول فعال داشته باشي كه نداري گفت روز 14سيكل بيا ببينم داري يا نه نگران اينم 

تاپیکت چ خوبه،منم نی نی ندالم البته قصد اقدام هم نداریم🙄🙄🙄ولی میخوام یاد بگیرم🙃🙂🙃🙂همسرم ک میگ ...

ممنونم عزيزم 

منم ميگم اقدام كنم حداقل شش تا يكسال ايندست چون الان دانشگاه ميرم سخت ميشه بيارم اما ميخوام بدونم چي به چيه كه حواسم باشهة

من تنبلي تخمدان داشتم الان بهتر شدم خداروشكر ،دييروز رفتم گفت بايد فوليكول فعال داشته باشي كه نداري ...

دارو بهت می دن درست میشه فولی زیر ۱۶ احتمال بارداریش خیلی کمه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منظورت مکمل تغذیه ایه؟؟

نه دکتر من ژل رویال ول وومن و مولتی ویتامین بمن داد 

به همسرمم ویتامین e.c فولیک اسید داد 

نه دکتر من ژل رویال ول وومن و مولتی ویتامین بمن داد  به همسرمم ویتامین e.c فولیک اسید داد  ...

من ازمایش دادم خداروشکر ازمایشم خوب بود فقط مکمل تغذیه ای دادبهم شوهرمم هیچی