2777
2789
عنوان

خانمهاي دماغ عملي مشهد بيايين

1375 بازدید | 32 پست

من بينيم خوبه ولي ميخوام عمل كنم شيك تر شه فيسم دكتر سليمي كسي عمل كرده ؟ بيشتر فانتزي خوب ميخوام معرفي كنيد ممنون 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضي كه بد نيست از چه لحاظ ميگي عمل نكن ؟ 

چون نتیجه عمل انجور نیست که ادم فکر میکنه من خودم عمل کردم برگردم به قبل عمل ممیکنم باوجود اینکه دماغم قوز داشت کن کج وبزرگ هم بود 

من عمل کردم خیلی راضیم ولی مشهد نیستم فقط قبلش حتما تحقیق کن برو مطب نمونه کار های دکتری که مد نظرته ببین از مریض هاش بپرس راضی هستن مشکل تنفسی ندارن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من عمل کردم خیلی راضیم ولی مشهد نیستم فقط قبلش حتما تحقیق کن برو مطب نمونه کار های دکتری که مد نظرته ...

ككجا هستي ؟ اره من زياد تحقيق ميكنم راجب دكترا من شوهرم عمل كرده راضيه ولي دكترش طبيعي در مياره دوست ندارم 

چون نتیجه عمل انجور نیست که ادم فکر میکنه من خودم عمل کردم برگردم به قبل عمل ممیکنم باوجود اینکه دما ...

شايد دكتر انتخاب كردي خوب نبوده كه الان راضينيستي !! يعني خواب كرده بينيتو ؟

ككجا هستي ؟ اره من زياد تحقيق ميكنم راجب دكترا من شوهرم عمل كرده راضيه ولي دكترش طبيعي در مياره دوست ...

من کرج بینی خودم نیمه فانتزی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺