2777
2789
عنوان

لازمه یا نه؟😑😑😑😑😐😐😐

164 بازدید | 25 پست

سلام دوستای خوکشلم😄

یه نظرسنجی دارم براتون😁

من یه آموزشگاه زبان میرم از روز اول که تعیین سطح شدم اون کارشناسه بد تشخیص داد و من کلی از سطح پایین تر شروع کردم بعدش هر ترم که میرفتم بالاتر تمام استادا میگفتن که سطح من از کلاس بیشتره و قوی تر هستم ولی هیچ پیشنهادی نمیدادن بهم که چیکار کنم 😕 بعد از گذشت چند ترم یه آقایی شد استادم و از همون جلسه های اول متوجه شد که من از بچه ها خیلی قوی ترم باهام صحبت کرد که میخام اسمتو بدم که بری چند ترم بالاتر و خیلی سرکلاس منو تشویق میکرد و پیگیر بود که من حتما برم سطح بالاتر 

حال سوال من اینست😐😐

که آیا لازمه  من از اون استاده بابت راهنمایی و پیگیریش تشکر کنم یا نه ؟ 😒

Please guide  me 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت نی نی سایت کاری نمیکنه تشکر میکنی بعد این بنده خدا کمکت کرده نمیدونی هنوز تشکر کنی یا نه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مدیریت نی نی سایت کاری نمیکنه تشکر میکنی بعد این بنده خدا کمکت کرده نمیدونی هنوز تشکر کنی یا نه؟&nbs ...

نه منظورم از مدیریت نی نی سایت خودم بودم جونم😂😂