2777
2789

زبون خوش ملایم.. اصرار و... خودمو به بدحالی زدن... خواهش کردن... ول کردن تا خودش بالاخره انجام بده...  هیچیه هیچیه هیچی

نمیدونم چرا... اصلا تو کتش نمیره... حتی موقی مه جلوی کسی هم بهش بگی... مثلا مانانش اینا خونمون بودن یه سفره رو کمک نکرد درست جمع کنه.. لصلانم فرز نیست... 

خدایا چه شانس بدی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا  دیگران  ک نباید ازشون چیزی بخواید 

در خفا  اول عادت شون بدید  بعد ....

حتی اگر کوچکترین کمکی بهتون می کنن ؛  اون کمک رو ؛  خیلی بزرگش کنید ، خیلی تشکر کنید ... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

برو خداتو شکر کن 

شوهر من انروز برام طرف شیت از اول باز حودم شستم چقدم حرص خوردم جاروبرقیم کشید کلا منحدمش کرد جاروبرقی و ول کن بابا مردم مکه کار خونه بلده من که بخاد کمکم کنه نمیدارم 

خب بلد نیست شایدم خستس . خیلی مردا هم بی حوصله ن 

همییییشه میگه خستم.. همش میخوابه... الان که باردارم بیدار میشم از خواب انقد پادرد دارم خواهشم میکنم یکم پامو ماساژ بده اصلا گوش نمیده... خیلی دلم گرفته

برو خداتو شکر کن  شوهر من انروز برام طرف شیت از اول باز حودم شستم چقدم حرص خوردم جاروبرقیم کشی ...

اره بخدا بعضی مردا بلدن.. من که دیدم مال اونا رو حزص بیشتر میخورم 

همییییشه میگه خستم.. همش میخوابه... الان که باردارم بیدار میشم از خواب انقد پادرد دارم خواهشم میکنم ...

عه چقدر بد 

من به شوهرم میگم اگه باردار بشگ کل کارای خونه باتوعه خخخخ

حالا مگه چه فاجعه ایه؟

شوهر منم کمک نمیکنه اصلا. مواقع امتحانم همه ی ظرفای تو کابینتا رو استفاده میکردیم برا خودش یه قاشقم نمیشست. یا گرسنه میموند تا من از دانشگا برگردم بهش غذا بدم. عوضش تا بگی مرد خوبیه. این ب اون در

عزیزم ناراحت نباش شوهرهای ما هم همینن، منم فک میکردم باردار بشم لوسم میکنه اما اصلا

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

صبح زود رفته بیرون تا 3... مجبورم نبودا... میتونست نره.. ولی رفت و. حالا واسه من منت میذاره که خستم... 

الانم باز دعوامون شد... 

همش میگه خب میموندم چیکار میکردم.. ؟ خب میموند همون کمک به منو میکرد منو ماساژ میداد... ولی اینو نمیفهمه..