2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چی کارکنم

1498 بازدید | 63 پست

خیلی بی معرفتو بیشعوره دیشب با جاریم اینا رفتیم بیرون یه جا جاریم اینا وایسادن تا ذرتو بستنی بگیرن شوهرم گفت بستنی یا ذرت بگیرم تعارف کردم گفتم نمیتونم چیزی بخورم تو بگیر یکم با تو میخورم بعد یهو جلوی جاریم با حالته عصبی گفت حالا این یبارو لطف کن یه چیز بخور آب شدم رفتم زیر زمین.

امروزم مادرش اومده میگه جلوی مادرش آبرومو برد.

صبح بهش گفتم نون نداریم من مشغوله تمیز کاریو غذا درست کردن بودم گفت خب صبح رفتی بیرون میخریدی بعد دیگه هیچی نگفت.

تا وقت ناهار شد جلوی مادرش گفت نون نداریم چیزیت میشد بخری گفتم غذا برنجیه یکمم نون هست گفت یه روز من تو این خونه خواستم ناهار بخورما.چشم نداری ببینی من یه ناهار بخورم.بعد گفتم خب میرفتی میخریدی مامانش یهو گفت کش نده به پسر خودش هیچی نمیگفت بعد ننش رفت تو قیافه جای اینکه بگه میرفتی میخریدی هی سر سفره به شوهرم میگفت سیر شدی بیا فلان چیزم بخور.

بعد غذا مامانش میگه خب میرفتی میخریدی گفتم منم گفتم کارای دیگه داشتم بی کار بود میرفت میخرید.گفت سر ظهر همه جا تعطیله گفتم از صبح گفتم رفت تو قیافه زنیکه.

ولشون کن بزن ب بیخیالی

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصير خودتونه كه تعارف ميكنيد و مراعات ميكنيد. بخر بخور بپوش بگرد عادتش بده زن زحمت و خرج داره كه ديگه روش نشه بگه تو برو نون بخر

وقتي جايگاهتو ببري پايين باهات همونطوري رفتار ميكنن

بسم لله

میگفتی اینا وظیفه‌ی مرده 

پسرت اگه غیرت داشت همون صبح میرفت میخرید نه اینکه به زنش بگه برو نونوایی

ببخش خیلی عصبی شدم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))