2777
2789
عنوان

مامانا دخترم ترسیده چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 58 پست

وا زنه حسابی برادر شوهرتو شده بزن با جارو مگه تو رحم نداری؟ یبار بزنش یبار که خوابه برو تو گوشش سوت بزن تا ببینه چه گوهی دار میخور عقلتو دادی دسته یه پسر روان پریش دلت برا اون طفل معصوم بسوز

به حدا بیس بار گفتم حرفمو گوش نمیکنن بچم خوابه میره دستاشو خیس میکنه میزنه گردنش اونم میترسه خب

وای تو رو خدا تعریف نکن.. چقد ناراحت کننده.. چند روز وقت بذار بشین بالا سر بچت..دو تا اخم و تشر بزن

.بچه رو وقتی خوابه بذار توی اتاق در رو قفل کن..خودت تند تند بهش سر بزن..این ترسا روش میمونه ها.. 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

خودت چیزای باد دار نخور بیچاره دلش درده گناه داره ببر دکتر تا برای دلدرش یه دارویی چیزی تجویز کنه و برادرشوهرتم بگو اینجوری نکنه آخه ترسیدن برای نوزاد خیلی بده روش اثر بدی میزاره 

به حدا بیس بار گفتم حرفمو گوش نمیکنن بچم خوابه میره دستاشو خیس میکنه میزنه گردنش اونم میترسه خب

خاک عالم تو سر ش

و.شوهرت هم دسته تبر تو دهنش.😐😡😡😒😒😒😒 من اگه یکی با بچم همچین کاری کنخ خودم که عیچ شوهرم میکشش 

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
وا زنه حسابی برادر شوهرتو شده بزن با جارو مگه تو رحم نداری؟ یبار بزنش یبار که خوابه برو تو گوشش سوت ...

والله به قران یه حرفی میزنم همه از اون ور میپرن بهم. دیشب دختر خواهرشوهرم پرید رو دختر بیچارم یه ساعت گریه کرده اونوقت گفتم بچم گناه داره نزار اونجوری بکنه میگن تا بهش بگی بدتر میکنه ولش کن نمیگن دماغ دخترم کم مونده بود بشکنه

دو روز دیگ که بچت خدایی نکرده یچیزیش شه همرو میندازن تقصیر تو من بودم چر میدادم برادر شوهررو جرررررر ...

به خدا الان هم میگن تو بلدنیستی بچه رو بزرگ کنی ببین ترسیده

الهی بمیرم برای دلت تاپیکای قبلیتو خوندم چه زندگی سختی اوف ناراحت شدم

ممنون عزیزم. به خدا دختر خواهرشوهرم میفته روش کم مونده دماغ و دهنشو بشکنه نمیتونم بگم چرا اینجوری میکنه خواهرشوهر کوچیکم بچه رو برمیداره لباساشو درمیاره نمیگه سردش میشه یا خودم شورتشو عوض میکنم خواهرشوهر 9 سالم میاد میگه وای چرا اینجوری میبندی چرا انقد چرب میکنی چرا چی و چرا اینجوری و فلان

ممنون عزیزم. به خدا دختر خواهرشوهرم میفته روش کم مونده دماغ و دهنشو بشکنه نمیتونم بگم چرا اینجوری می ...

چرا میزاری اینقدر اذیت کنن دخترتو عزیزم نزار کسی دخالت کنه دوبار که زدی تو ذوقشون دیگه نمیگن 

والله به قران یه حرفی میزنم همه از اون ور میپرن بهم. دیشب دختر خواهرشوهرم پرید رو دختر بیچارم یه ساع ...

وای .میدونی اینجور وقتا بهشون بگو برات وقت گرفتم پیش روانپزشک ببرمت درمان شی یا توام وقتی میبینی انقد وحشیو نفهمن خودتو بزن نفهمی بزنشون والا خوب صبر داری چقد زورم گرفت ازشون قشنگ ملومه چش ندارن بچتو ببینن ولی مدیونه بچت نزار خودتو نزار ببیننشو بیان پیشش