2777
2789
عنوان

قرص تیرویید تپش قلب میاره؟

4968 بازدید | 28 پست

باردارم

روزی یک چهارم میخورم

میگم قلبم ازجاش کنده شد

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلینک بپرس 

اینجا سوالات مربوط به دعوا وجنگ با خواهر شوهر ومادرشوهر ونامزد وشوهر پاسخ داده میشه اکثر مواقع

عشق رسوایی محض است که حاشا نشود....عاشقی با اگر،و،شاید و،اما نشود....
از کلینک بپرس  اینجا سوالات مربوط به دعوا وجنگ با خواهر شوهر ومادرشوهر ونامزد وشوهر پاسخ داده ...

واقعاااا 😞😞

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
بله تپش قلب میاره. اگه قرص رو هم نخوریم بعد مدتی بیماری قلبی میگیریم

جدی؟ پس چیکارکنیم

TSHمن ۴/۵ بود

ولی رنج ازمایشگاه از نیم تا پنج بود

کم کاره؟

واقعا  الان تاپیک بزن خواهر شوهرمو چاقو زدم  ببین چند صفحه پر میشه

ب هرحال مرسی ک شما اومدی 💔

من ازبچگی میخورم تاحالا نداشتم توبارداری ام دوز داروم زیاد بود تپش قلب نداشتم.عزیزم برو متخصص غدد بگ ...

عددش چند بود ک داعم میخوری؟

والا نمیدونم . برا من همش میره بالا.  ولی قرصم خارجیه  روزی 100 میخورم.

اهان عزیزم