2777
2789

برای اولین بار در تمام عمرم میخوام برم زیارت، تا به حال خیلی خواب مشهد و حرم را دیدم، حتی یکبار خواب امام رضا را دیدم ولی قسمتم نشده بود

خدا بخواد قراره قسمتم بشه و برم ولی اصلا بلد نیستم چطور باید زیارت کنم، خانواده ام و خودم مذهبی نیستیم و بلد نیستم، اصلا نمیدونم چی ببرم با خودم، حرم چه ساعتی میرن، از کدوم در وارد میشن، چطور میتونم یک وعده غذای امام رضا بگیرم،

هیچ جا هم نمیخوام برم به جز حرم

میشه یه توضیحی بدید وقتی میرید زیارت امام رضا چه آدابی را رعایت میکنید؟زیارتتون چقدر طول میکشه؟

چادر مشکی هم ندارم، مشکلی داره؟

مفاتیح بزرگ ببرم؟ یا کوچیک جیبی ها هم میشه؟

خدا خیرتون بده، یه توضیح کامل به من بدید واقعا در حقم خواهری کردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول رسیدی غسل زیارت بکن. از هر دری هم که نزدیک هتله برو. 

وسایل ضررویتو ببر اونجا هم چادر باید داشته باشی مهر و قران و مفاتیح و زیارتنامه هست ولی اگر مثل منی جانماز بردار

غذای حرم هم اگر قسمتت بشه ژتون بهت میدن راه دیگه ای نیست که بتونی بگیری. منم با این که هر سال میرم پارسال قسمتم شد 

سوالی داری بپرس

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

عزیزم مفاتیح تو حرم هست...چادر با خودت ببر ارایش هم نکن به نرمت امام رضا..فرقی نداره از هر در که بری میرسی به صریح...ی کتاب بردار اعمال انجام بده یکی یکی برای بار اول برو زیر زمین که راحت زیارت کنی...بعد از انجام اعمال ورود و دعاهای اون موقع زیارت عاشورا دعای توسل اینا بخون

زیارتت قبول باشه پیشاپیش من و بقیه اعضا سایت از دعای خیرت محروم نکن

لحظه اول که ضریح میبینی میگن دعا اجابت میشه لطفا ی دعا خیر بکن برای همه مریضا😘😘

همه چي اونجا هست مفاتيح كتاب حرم شبانه روزي بازه هر وفت خاستي برو چادر رنگيم اونجا ميدن اما با خودت ببري راحتتري ارايشم خيلي نبايد داشته باشي زيارتم دليه هرچه ميخاهد دل تنگت بگو اما بهتره قبل رفتن غسل زيارت كني و بري از هر درم كه بري بپرسي از خدام حرم كدوم طرفه راه نماييت ميكنن 

الاماس دعا فراوان 😢

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بچه بودم ، حدودا سه ساله یکبار رفته ام ولی هیچی یادم نیس، 

گوگل سرچ کن آداب زیارت همش میاره 

مفاتیح هم نمیخواد ببری اونجا داره هر دعایی بخوای 

چادر هم دم حرم امانتی میدن بهت چادر نماز هم میشه برد

عشق رسوایی محض است که حاشا نشود....عاشقی با اگر،و،شاید و،اما نشود....

هرساعتی دلت خواست برو

حتما جوراب بپوش 

چادر رنگی پس ببر اگه مشکی نداره

مفاتیح نبر تو حرم پره

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

مفاتیح و قران اونجا هست نماز صبحشاشو حتماااا برو یعنی کلا سعی کن وقت نمازاشو حرم باشی در باب جواد قربانش برم به طرف بازار رضاست سعی کن تو خیابون بازار رضا هتل بگیری تا بتونی راحت بری بازار رضا دو نکته اولو خواهسا رعایت کن نمازارو حرم بخون خیلی صفا داره التماس دعا دارم عزیزم امام رضا جانم قسمتم نکرده 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

هرچادری ببری که نازک نباشه میتونی سرت کنی عزیزم.با وضو برو بدون آرایش برو.از هر دری که مسیرتون بود میتونی وارد شی.اگر بتونی تو هتل غسل زیارت هم بکنی که خیلی خوبه.قبل از ورود به داخل حرم ثواب داره که زیارت اذن دخول بخونی.مفاتیح هم نمیخواد ببری اونجا هست.زیارت مخصوص امام رضا و امین الله رو هم بخونی اونجا خوبه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

نیازی به کتاب مفاتیح نیس ببری اونجا هست درب زیاد داره درب انقلاب باب الجواد و...هر کجا خونه گرفتی طبرسی خوبه بگیری چادر حتما سرت کن وآداب زیارت کردنو تو کتاب نوشته بخون بعد زیارت کن ونمازم داره

آخی عزیزم 

خوشبحالت

هیچ آداب و ترتیبی مجو  هرچه میخواهد دل تنگت بگو

توی حرم زیارتنامه هست بردار و بخون بعد هم دورکعت نماز زیارت بخون

با چادر رنگی هم میشه بری

هرموقع از شبانه روز و از هردری که خواستی برو

التماس دعا

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂