2777
2789
عنوان

دلم آزادی و آرامش میخواد

518 بازدید | 18 پست

خستم دیگه دوست دارم یک ماه تنها باشم بدون شوهرم شوهرم خیلی عذابم داده ولی خاطره ی خوبم داشتیم عشق و تجربه ی اولم بود ولی از اون عشق زیاد فقط وابستگی مونده دوست دارم ولش کنم برم بدون اینکه به مامانمم فکر کنم بدون این حس که نکنه دلتنگش بشم نکنه پشیمون شم نکنه شوهرم تا پیششم قدر نمیدونه تا میخوام برم اخلاقش خوب میشه فهمش نمیرسه بهم احترام بزاره فقط میگه تو جواب نده که من بیشتر بی احترامی نکنم دیگه خستم کرده مشکلاتمون خیل حاد چی کار کنم با خیال راحت تمومش کنم این رابطه ی مشکل دارو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم!  به نظرم جفتتون مشکل کنترل خشم دارید میتونی مشاوره بریذ ؟

کنترل خشمو اینجا از کجا اوردی؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

اگر میشد‌ زن و شوهرها هرچندوقت یبار چندهفته یا حتی چندماه از هم دورباشن خیلی از طلاقها رخ نمیداد

ولی فرهنگ ایرانی نمیذاره

خیلی از طلاقها بخاطر خستگیه که وقتی خستگیشون درمیره پشیمون میشن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
کنترل خشمو اینجا از کجا اوردی؟

اخه تو میگی اون بی احترامی میکنه! 

شما حوابشو میدی!  

اون میگه هیچی نگو بدتر نکنم! 

خب قاعدتا شما و هر کس دیگه نمیتونه وایسه نگاه کنه... پس جواب میدیذ! 

اونم میدونه اشتباه داره میکنه اما نمیتونه خودشو کنترل کنه از شما میخواد خودتو کنترل کنی! 

اگر میشد‌ زن و شوهرها هرچندوقت یبار چندهفته یا حتی چندماه از هم دورباشن خیلی از طلاقها رخ نمیداد ول ...

آ ره موافقم ولی به نظرم من بعد یک ماهم برگردم باز زود خسته میشم چون پیش اومده یه هفته رفتم باز برگشتم همون حس بدو داشتم

آ ره موافقم ولی به نظرم من بعد یک ماهم برگردم باز زود خسته میشم چون پیش اومده یه هفته رفتم باز برگشت ...

بله حتی گاهی چندماه لازمه

جان دلم بعضی وقتا ادم تو زندگیش ب نقطه ای ک شما هستین میرسین 

منم جایی از زندگیم تمامش شده بوده فک کردن ب ارزوها و موقعیت هایی ک راحت ب باد دادم همش میگفتم چیو از دس دادم چیو گرفتم

ولی یجایی ب خودم اومدم و گفتم دگه هرچی بود تموم شد .الان زندگی من اینه و باید همینو بسازم ک اینم از دست ندم و بازم ی حسرت اضافه شه 

از همونجا با خودم قرار گذاشتم در هر موقعیتی باشم از همون لحظه و موقعیت استفاده ببرم و شاد باشم.

مطمعنا توان انجام این چیزی ک گفتین رو ندارین خیلیا هم هستن پیش مشاور رفتن رو بیهوده میدونن بنظر بهترین کار اینه ک ببینی ب چی علاقه داری برو کلاس و باشگاه روحیه ت رو هزار برابر بهتر وشادترمیکنم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....