2777
2789
عنوان

جاريهاي پاچه خوار. راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 44 پست

زندگیمو میکنم🤨😐

ده سال دیگر با فریاد وارد خانه می شوی داد می زنی عشق های من کجان؟ بچه هایمان با دو به سمتت می آیند دختر کوچکمان ، پرنسس من و تو تاتی تاتی کنان به سمتت می اید . ان ها را بغل می کنی به جای هر یک ساعت دوری از انها بوسه ای روی گونه شان می نشانی.  سپس به سمتم می آیی دوباره مثل ده سال پیش نگاهم به نگاهت گره می خوره . دستت را بالا می بری ، به سمتم می ایی ، عقب می روم ، جلو می ایی . عاشقت می شوم ، بغلم می کنی . بوسه ای پر از عشق مانند ده سال پیش به من هدیه می دهی و من میگویم که تنها مجنون دنیا تو و تنها لیلا ، لیلای مجنون من هستم ...💘💖💕 تیکر عقدمه👰🤵

هیچی،من خودمم،کاری به بقیه ندارم،طبق,اصول خودم رفتار میکنم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌خودت باش و تقلید نکن بذار خود واقعیت رو‌دوست داشته باشن

خب من خودمم و احترام ميذارم  اما سطح توقع خواهر شوهرم بالا رفته و كادوها و كارهاي اونا رو به روم مياره و توقع داره

من کار خودمو میکنم هر کی هرجور دوست داره فک کنه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

من مث قبل به روال زندگیم ادامه میدم .شاید طرف خواست ماشین بده من خونه بدم؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

اسی جون من از اون کارا میکردم .ولی از وقتی که پشت سرم حرف زدن .دیگع خوش خدمتی تعطیل 

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

جاری من تو گروه فامیلی روز زن خودشو کشت بسکه نوشت مادرشوهرجان روزت مبارک😑جالب اینجاس مادرشوهرم اصلا گوشی نداره 

یا مثلا خودشو شیاف خواهرشوهرم میکنه 

شوهرم ب من میگه یکمم تو خودشیرینی کن 

اما من زورم میاد خودمو کوچیک کنم فقط نگاه میکنم اینجوری😶

یا رفیق من لا رفیق له 💚

حالا مثلا اگه پیش خواهر شوهرت عزیز نباشی چی میشه؟  خواهر شوهرت کیه مگه☹

همین انگار رئیس جمهوره میخام عزیز نباشم مهم نیس

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
به يورم ميگيرم كاري كه هميشه ميكنم😐

عشق منی یعنی😍😍

کامنتت خیلی باحال بود😂😂😂😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢