2777
2789
عنوان

درد عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 25 پست
سلام، من مرکز رویان رفتم تشکیل پرونده دادم تا متوجه بشم چرا باردار نمیشم اونجا تمام آزمایشات از جمله ...

عزیزم رویان عکس انداختی؟گرفتگی داشتی؟

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اصلا هیچ دردی نداره?زود و راحت تموم میشه?منم احتمال داره دکترم بگه برم عکس رنگی خیلی میترسم خیل ...

اصلا نترس، قبلش همونجا یه قرص مفتامیک اسید دادن بعد عکس انداختن اصلا برای من درد نداشت فقط وقتی ماده حاجب وارد میکنن یه حس سنگینی داشت،  البته البته شاید به جایی که عکس میندازید هم بستگی داشته باشه، من رویان عکس انداختم از چند نفر هم که اونجا عکس انداختن پرسیدم همگی راضی بودن ولی نمیدونم چرا بعضی از بچه ها تو نی نی سایت خیلی موقع عکس رنگی گفتن درد داشتن،،،  بهرحال استرسو درک میکنم ولی اصلا نترس راحته و سریع انجام میشه

مرسی از ارامش دادنت عزیزم

خواهش میکنم عزیزم، چون مثل شما منم خیلی استرس داشتم واقعا درکت میکنم ولی واقعا بابت دلداری الکی نمیگم درد نداره واقعا اگه جای خوب عکس بگیری مطمئن باش راحته

بله رویان عکس انداختم،  بله توی نتیجه نوشته لوله سمت چپ بسته ست ولی سمت راست طبیعی و بازه

بعد واقعا دردش کم بود؟منم میخام برم رویان بندازم

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

بعد واقعا دردش کم بود؟منم میخام برم رویان بندازم

اره درد نداشتم حتی فکر کردم چون درد ندارم لوله هام باز بوده چون یه خانمی که قبلن عکس انداخته بود و ازش پرسیده بودم و درد نداشت لوله هاش باز بود ولی برای من یکیش بسته بود،یه قرص مسکن قبلش دادن و یکی هم گفتن رسیدم خونه بخورم،،،  شما رویان پرونده دارید یا فقط برای عکس میرید اونجا؟