2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه.بازرس واسه چی.بعدش حقوقت با کارفرماست.شاید بعد زایمان نخوای بری

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
نه.بازرس واسه چی.بعدش حقوقت با کارفرماست.شاید بعد زایمان نخوای بری

بازرس برا اینکه مطمئن شن برگشتی و دروغ نمیگی

اگه نخوای برگردی که نمیتونی پول مرخصی زایمانتو بگیری

بازرس برا اینکه مطمئن شن برگشتی و دروغ نمیگی اگه نخوای برگردی که نمیتونی پول مرخصی زایمانتو بگیری

نه اولین باره میشنوم.

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰

من خودم نامه شروع به کارمو بردم بیمه.نداده پولمو ریخته بودن🤣🤣

راست میگی انقد سریع؟ یعنی بازرس هم نفرستادن؟

من تازه رفتم سه ماه بعد زایمانم گرفتم.

شما می تونی مثل حقوق ماهیانه بری کاراش بکنی بگیری

شما می تونی مثل حقوق ماهیانه بری کاراش بکنی بگیری

نمیدونستم.من الان هفت ماه تموم شده برگشتم سرکار منتها دور کاری انجام میدم.میترسم بازرس بفرستن ببینن نیستم پولمو ندن

نمیدونستم.من الان هفت ماه تموم شده برگشتم سرکار منتها دور کاری انجام میدم.میترسم بازرس بفرستن ببینن ...

نه بابا.ربطی نداره.اصلا شما نگران نباش...شاید یه نفر بخاد مرخصی بدون حقوق بگیره.