2777
2789
عنوان

پس کی آخه

97 بازدید | 11 پست

آقا سلام

من پریودام تقریبا نامنظمه

۱ماهه عروسی کردم

یه ۱۵روزی از موعد پریودم گذشته

سه روزه لک میبینم

زیر دلم موقع نشستن درد میگیره

اینا نشونه چیه🤔🤔🤔

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

بارداری 😅

شوخی کردم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای بگیم حامله ای فعلا صبر کن

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
بارداری 😅 شوخی کردم 

مبارکه پس😂

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
اگه میخوای بگیم حامله ای فعلا صبر کن

نه نه کلی قرض و قوله داریم

احتمالا بعد اولین رابطه دچار عفونت شدی

اولین مال خیلی وقت پیش بودش ک😶😶😶

ماه های اول ازدواج دل دردینا تو بعضیا طبیعیه 

ولی دکتر زنان برو 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ماه های اول ازدواج دل دردینا تو بعضیا طبیعیه  ولی دکتر زنان برو

چشم😚

پس مبارکه

میترسم همینجوریم بشه مبارک بشه 😁😁😁