2777
2789
عنوان

واقعن خستمون کرده دختره ی بیشعورخر

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

😛

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

من فکر کنم  یه خواهری داره که از خواهر بزرگه زودتر ازدواج کرده وخوشگله وچشم رنگی حالا طلاق گرفته وافسردگی گرفته از اونطرف استارتر یه دوستی داره که نه پدر داره نه مادر شوهرشم تو تصادف دستش قطع شده والان یه پسر داره وخوشبخته منظور استارتر اینه که دوستش با اونهمه مشکل کنار اومده اما خواهرش نه درسته استارتر؟

داره از خواهرش شکایت میکنه که میخواد طلاق بگیره ولی خون همه رو کرده تو شیشه

ازدواج کردنشم عجله ای و زورکی بود با برادرشوهر خواهرش

محض اینکه از خواهر کوچیکتر عقب نیفته

و زندگی جفتشون خراب شده

میگه فقط خواهر ایشونه که انقدر شلوغش میکنه

حتی الانشم که هنوز طلاق نگرفته خواستگار داره

مثلا دوست استارتر یه عالم مشکل داره ولی بی سر و صدا و آروم زندگیشو میکنه

یا مثلا خواهرشوهر استارتر هم طلاق گرفته ولی عین خیالش نیس

#مترجم

#رگ_ب_رگ_شدن_مغز

خواهرم طلاق گرفته افسردگی گرفته

خوب خون مادرتونو تو شیشه کرده و شما دارید از دستش دیوونه میشید؟؟؟؟ اینو میخوای بگی دیگه

اگه مشکل اینه راهش  مراجعه به روانشناس و بعدم ایجاد یه فضای شاد و دور از استرس برای  خواهرتونه.. پر کردن وقتش کمک میکنه کمتر فکر کنه و از افسردگی دور بشه!

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

برا خواهر کوچیکه اسی خواستگار ا مد خ اهری ک بزرگتر بوده دادو بیدتد کرده ک اول من باید ازدواج کنم برادر خواستگار خ اهر کوچیکه اومده اون خواهر غرغرو رو گرفته الان ب مشکل خوردن دارن جدا میشن بارم خواهره واسه هیچکس اعصاب نزاشته اسی ابنا هم میبرنش دکتر اعصاب خواهره میگه داروها بیشتر دیوونه م میکنه بعد انگاری خواهرشوهر اسی هم ک دختر فوق العاده خوشگل و چشم رنگی هست هم طلاق گرفته ولی اینطوری کولی بازی درنمیاره

جریان دوستشم ک فهمیدید دیگه منظور اسی ابنه ک دوستش با اون همه گرفتاریو بدبختی بازم ی تنه داره زندگیشو میسازه ولی خواهرش نهههه