2777
2789
عنوان

توروخدا برام دعا کنید ماشینمون رو دزدین پیدابشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست
نه نداره....بیچاره شدیم بعدکلی قرض و فروختن طلا تونستیم ی پراید مدل پایین هم بود بخریم 

پرایدرو راحت میدزدن

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا پیدا بشه مال مارو هم دوسال پیش دزدیدن بعد از یکماه پیدا شد ولی هرچی وسیله روش بود باز کرده بود ولی بازم خدارو شکر پیدا شد دعا زیاد بکن من روزانه میخوندم چون قسطی خریده بودیم تازه 20 روز بود تحویل گرفته بودیمش

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
نه نداره....بیچاره شدیم بعدکلی قرض و فروختن طلا تونستیم ی پراید مدل پایین هم بود بخریم 

براماهم پرایدبودبیشترپرایدهارومیبرن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ماشین پدر منو دزدیدن ۳ماه بعد درب و داغون گذاشتنش تو یه روستا دوردست

میدونم اشکال نداره بزار پیدابشه خرج میکنم سرپا بشه بخدا تازه خوشحال بودم بعد سه سال ماشین گرفتیم خدا لعنتش کنه ایشالله که خرج دکتر کنه 

میدونم اشکال نداره بزار پیدابشه خرج میکنم سرپا بشه بخدا تازه خوشحال بودم بعد سه سال ماشین گرفتیم خدا ...

درد ماشین ما که پیدا نشد کاش گیر بیافتند حدالقل

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
دنبال سند بود براشکایت همینجور داره اشک هام میره تو جاده هیچکاری از دستم برنمیاد

ماشین مارو هم تمام وسایلش رو دزدیدن ولی کار کرده بودن نتونستن روشن کنن خداروشکر داشتم دق میکردما اون وقت😏

👪