2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که عزیزم ...هر چقدر بزرگتر باشه کیسه آب داره و با ابریزش همراه هست ...در هر صورت لکه بینی اولشه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

در صورتى امكان داره كه سقط فراموش شده باشه

يعنى جنين توقف رشد و ضربان قلب داشته اما همچنان تو شكم مادره بدون هيچ علائمى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

من یه سقط فراموش شده داشتم.لکه بینی هم داشتم ولی سقط نشد.خیلی دیرهم بیمارستان رفتم شد دردسر یه هفته بیمارستان بودم باشیافم سقط نشداخرکورتاژکردن.ولی زود بایدبری بیمارستان سقط فراموش شده عفونت میکنه وخطرناکه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
حالت تهوع هات ویارت رفته بود؟ درد داشتی زیر دلت؟ تکون داشتن؟ تو ی کیسه بودن؟ ببخشید سوال می پرسم ...

اول اینکه از ته دلم برات ارزو میکنم ساااالم باشن عزیزم. 

حالت تهوع تا روز اخر داشتم، هوس میکردم (از دکتر که پرسیدم گفت تا موقعی که بچه تو شکمه مادرشه اینا رو داره حتی اگه مرده باشه) 

تویه کیسه های جدا بودن. 

تکون نه اخه اونموقعه زود بود. 

بعدش که فهمیدم هر کاری میکردم خون ریزی یا لکه بینی نداشتم انواع و اقسام عرق ها و دارو های گیاهی میخورد روم اثر نداشت. اخرشم رفتم کورتاژ کردم 

هفته ی چندمتون بود؟

هفته دوازده رفتم سنو ان تی گفتن ضربان نداره.من هفته بیست رفتم بیمارستان کلی دکترا دعوام کردن که چرا الان اومدی

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
اول اینکه از ته دلم برات ارزو میکنم ساااالم باشن عزیزم.  حالت تهوع تا روز اخر داشتم، هوس میکرد ...

خیلی ناراحت شدم ایشالا خدا بارداری راحت و خوب بهت بده و زود مامان بشی

اما علتشو نگفت؟

خیلی ناراحت شدم ایشالا خدا بارداری راحت و خوب بهت بده و زود مامان بشی اما علتشو نگفت؟

ان‌شاالله. سنو که رفتم گفت یکیش پوک بوده عفونت کرده باعث شده قلب اونیکی قلم از کار بیفته. بعد از کورتاژ گفتن مول یا همون بچه خوره داشتی. 

برام دعا کن 😢

بازم باردار شدم ولی دخترم پیشم نموند....