2777
2789

دوست من رفته بود پیش یکی که خیلی تعریفشو کرده بودن واسه باز کردن بختش . می گفت یه خانمی بود تو یه کاسه اب بود بعد انگشتشو می گردوند بعد یه بشقاب گذاشت رو کاسه بعد بشقاب رو برداشت گفت دوتا جادو افتاده . درحالی که همه ما می دونیم یه جور مثل شعبده بازی خودش یواشکی وقتی بشقابو گذاشته بود روش انداخته بود .

بعدش هم داده بود به این و پول زیادی هم گرفته بود گفته بود ببر بسوزون . اینا شیادن عزیز دلم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اسم خودتون و اسم مادر ندين ب كسي كثيف ترين كارو ميكنن اين كارا كاملا اشتباهه و هروقت دعا ببن ...

آره به هیچ وجه نباید اسم بدن

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
تو رو خدا باور نکنید این اراجیف رو من موکل دارم جن دارم و زهرمار دارم آشناهای ما خیلی رفتن دنبال ا ...

آخه تاالان ۴_۵تادعانویس بهم گفتن طلسمت کردن یه طلسم سنگین داری که مانمیتونیم بازکنیم بایدبری پیش کسی که موکل داره منم موندم موکل دارازکجاپیداکنم

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...
واسه فال قهوش اگه خودت درست کنی عکسشو بفرستی میشه۲۵ ولی اگ خودش درست کنه میشه۳۰ تعبیر خواب۱۵ تومن ...

😩😩😩😩😩😩😩😩

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

کسی که برای رفع مشکلش پیش جادوگر و دعا نویس بره مشرک به خداست چون قدرتی رو بالاتر از قدرت خدا متصور شده و به جای خدا به اون پناه برده..چیزی که با دعا حل بشه خیر دنیا و اخرت رو نداره و باید منتظر بلاهای بزرگتر باشید

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
آخه تاالان ۴_۵تادعانویس بهم گفتن طلسمت کردن یه طلسم سنگین داری که مانمیتونیم بازکنیم بایدبری پیش کسی ...

40 روز دعای حرز یمانی رو خودت بخون

عزیزم موکل ینی چی میشه برام بگی تاحالاازچندنفر شنیدم ولی ننیدونم یعنی چی

والاخودمم دقیق نمیدونم. چنتاسیددعانویس بهم گفتن بایدبری پیش کسی که موکل داره طلسمتوباطل کنی

نظری بازبه این شُورَویِ تنهاکن،دل من دستخوشِ موجِ فروپاشی هاست...
😐چی شد

هیچی گلم 

خب عزیزم شمارشو میدی ؟من برای ازدواجم میخام !ولی از یه طرفم از دعا نا امید شدم همه جا پره ذکره ک انج ...

عزیزم آیدی تلگرامش اینه

nightstar1234

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
آخه تاالان ۴_۵تادعانویس بهم گفتن طلسمت کردن یه طلسم سنگین داری که مانمیتونیم بازکنیم بایدبری پیش کسی ...

همه میگن ما موکل داریم باور نکن

یکی بود خاهرم میرفت پیشش زندگی پسری ک ولش کرده بودو نابود کرد خدایی

ولی مرد یارو

❤️🧡💛💚💙💜💖