2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حسود ها همش میخاد منو جلو جمع ضایع کنه منم نمیتونم جوابشو بدم تازه وقتی میام خونه جوابشو پیدا م ...

بهتر که جواب نمیدی چون دقیقا همچین آدمایی دنبال این جواب بدی کل کل کنن بزار سطح شعورش رو برای همه به نمایش بزاره مردم تشخیص میدن کی خوبه کی بد

بگو عزیزم شوهر من از با سن و سینه بزرگ بدش میاد میگه عین پیرزناس. میزان تحصیلاتش چقدره که باکلاسه؟

دیپلم تجربی.منم خیاطی به خاطر این موضوع هم اعتماد بنفسم میا پائین😳😳

بهتر که جواب نمیدی چون دقیقا همچین آدمایی دنبال این جواب بدی کل کل کنن بزار سطح شعورش رو برای همه به ...

جلو جمع خیلی خودشو خوب نشون میده مثلا با محبت  ارزشمو میاره پائین .با سیاست کار میکنه نمیدونم چطور بگم😧😢

خیلی هم تحقیرم میکنه میگه تو باس ن نداری سینه نداری درحالی که من خوبم مال اون از حدش بزرگ 

جاری منم وقتی سر زایمانم اومد خونمون 

داشتم به بچم شیر میدادم گفت سر سینه ات چقدر سیاهه سینه سیاهه و کوچیک 

من همه چیممممممممممم مثل پنبه اس ( سر زایمان اولم مادرشوهرم اینا رو گفت)

البته پوستش برنزه اس نمیدونم چرا خودشو سفید میبینه البته تلقینات مادرشوهرم هم هست همش میگه فلانی خوشگلههههههه

در حالیکه واقعا نیست اینو همه به مادرشوهرم میگن ولی کو گوش شنوا

تو هم بیکار نباش 

هرچی گفت بگو آرههههههههههههههههههه.....یا اههههههههههههههههههههه چه جالبببببببببببببببببببببببببببببببب

یه مدت من اینجوری جواب مادرشوهرم دادم ول کرد

جلو جمع خیلی خودشو خوب نشون میده مثلا با محبت  ارزشمو میاره پائین .با سیاست کار میکنه نمیدونم چ ...

مطمئن باش همچین آدمی بالاخره خودشو نشون میده یکی از اقوام همسرمو کلا دو دفعه دیدم و تو اون دو دفعه جلو همه خیلی خوب بود ولی به من دو سه تا تیکه انداخت به همسرم که گفتم گفت تو جمع اینجوری سعی میکنه خودشو خوب نشون بده ولی دیگه بعد ۱۰ سال همه شناختنش و چون مادر شوهرش همش ازت تعریف کرد حسودی کردن و همه ازش مینالن منم جوابشو ندادم الان میگم بهتر چون شخصیت من با اون خیلی متفاوته اگر منم مثل اون جواب بدم فرقمون چیه؟

گلم مطمئن باش وقتی کسی بهت تیکه میندازه خودشو پایینتر میبینه و برای بالا کشیدن خودش از پایین کشیدن شما استفاده میکنه.

دیپلم تجربی.منم خیاطی به خاطر این موضوع هم اعتماد بنفسم میا پائین😳😳

عزیزم اصلا اعتماد به نفست پایین نباشه.خیاطی هم یک هنره واسه چی این جوری فکر میکنی.خیلی راحت لباس شیک بپوش ارایش ملو و اروم بکن.همیشه دندونات مسواک زده باشه چون لبخند میتونه انسانهارو جذب کنه.سعی کن ریاد محل بهش ندی. پاتو بنداز رو پات سرتو ببر تو گوشیت دایم. اگرم جاریت چاقی هی بگو من رژیم دارم بدم میاد چاق بشم شوهرم دوست نداره

اگه چیزهایی ک گفتی همه حقیقت باشه نتیجه میگیرم خیلی ازش سری داره از حسادت میترکه 😀

در ضمن دوست من خیاط در امدش اندازه دو تا مهندس هست هیچی کار نکنه ماهی 7,8 تومن کار میکنه .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

جاري من مي شست پيش فاميلاي شوهرم دايم بدي منو مي گفت هي به اونا احترامات ويژه مي زاشت و از خود گذشتگي مي كرد من هيچ وقت جواب ندادم پشت سرش هيچي نگفتم يكي يكي فاميلاي شوهرم گفتن دقيقا برخلاف چيزي هستي كه اون گفته الان من با همشون ارتباط دارم اون فقط يه گوشه ميشينه تو مهمونيها با يك نفر از فاميل ، خوشحالم كه هيچ وقت زماني براي جواب دادن به كارهاشو رفتارش اختصاص ندادم