2777
2789
اگه چیزهایی ک گفتی همه حقیقت باشه نتیجه میگیرم خیلی ازش سری داره از حسادت میترکه 😀 در ضمن دوست من ...

آره خیلی حسادت میکنه .من خودم هر سال مانتوهامو خودم میدوزم همه هم خیلی دوس دارن چون مدلاش کالا متفاوته با بازار.اونم فقط منتظره ایراد بگیره روش عیب بذاره 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاري من مي شست پيش فاميلاي شوهرم دايم بدي منو مي گفت هي به اونا احترامات ويژه مي زاشت و از خود گذشتگ ...

چه خوب.آخه می دونید جاری من میبینه حرفاش اثر نکرد همه رو با گریه گول میزنه.مثلا امسال عید رفته بود خونه برادر پدرشوهرم اونجا گریه زاری کرده بود که پدرشوهرم اینا خیلی در حقش ظلم کردن اوناهم باورشون شده.

زود؟15 سالگی ازدواج کردم😂😂آقامون 25 سالشه

خوشبخت شی

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
مرسی عزیزم همچنین 😊

بابا برویه حا کلاسی دانشگاهی چیزی از الان زندگی  ومغز وفکرت رو درگیر این چرت وپرتا نکن .......میخوای با کلاس باشی سوادتو ببر بالا برو بزرگسالان درس بخون برو دانشگاه ...کتاب بخون ....به دانشت اضافه کن اخه اینکه تو به جاریت بگی چاق اون به تو بگه لاغر چه فایده ای برات داره اصلا بشی اخر حاضر جوابی فایدش چیه . .حیفی از الان انرژی وجوونیتو حروم این مسائل احمقانه نکن اینا حرفای مادربزرگای مابوده ماها دیکه باید بذاریمشون کنار به فکر پیشرفت خودت باش کارایی انجام بده که برای خودت خونوادت وجامعه مفید باشه ما برای کارای مهمتری به دنیا اومدیم

بابا برویه حا کلاسی دانشگاهی چیزی از الان زندگی  ومغز وفکرت رو درگیر این چرت وپرتا نکن .......م ...

آره شما راس میگی نباید فکرمو درگیر اینجور چیزا کنم.مرسی از راهنماییتون تشکر👍