2777
2789
عنوان

ت ل گ را م خود به خود حذف شده😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 104 پست
نمیدونم الان اومدم برم هر چی گشتم نبود .دوباره اومدم نصب کنم زد سپر ایمنی چی چی نشد

اره ازمنم حذف شدخود به خود.همراه گرام‌نصب کن‌

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاتگرام و تطلگرام طلایی امروز حذف شدن از طرف گوگل

علتشم میگن اینه ک جاسوسی میکردن

برا منم حذف شدن

بیش از 1145 سال است که کسی منتظر 313 مرد است و زمان همچنان در گذر است آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد...
عههه من میگم چرا تل گرام طلایی شوهرم نیست !!!!!!!

جالب اینجاست طفلی شوهرم از دیروز میگه دستم خورده تل حذف شده برام بریز منم قیافه میومدم براش ادا مهندسارو در میاوردم.خااااک😂😂😂

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

...:

#فوری به فرموده مقام محترم اکثر ت. ل. گ. رام های ضد ف. یلتر در حال قطع شدن می باشد تا با مشکل جدی مواجه و از ت. ل. گ. رام خارج نشدین سریع نسخه اصلی موبوگرام_ضد_ف# ی.لتر(کانال برنامه @mobogram_0)  با #حالت_روح  و #پروفایل_چکر #بدون تبلیغات مزاحم و #بدون تبلیغات ارزش افزوده را نصب کنید سایر امکانات https://t.me/mobogram_0/14

چون سپر ایمنیتون فعاله.برا منم پیام اومد که سپر ایمنی رو فعال کن تا بتونهوتلگرام طلایی رو حذف کنه که ...

واقعن..حالا چی بریزیم

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
...: #فوری به فرموده مقام محترم اکثر ت. ل. گ. رام های ضد ف. یلتر در حال قطع شدن می باشد تا با مشکل ...

نمی اره که