2777
2789
عنوان

چرا باهام خوب نیستی لعنتی من همه کار کردم که دشمن نباشیم باهم...

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 38 پست
خیلی وابسته ست چون مادر شوهرم تاثیر مستقیم رو شوهرم داره و اگه باهم قهر کنیم حتی اگه تقصیر اونا باشه ...

وااا 

تازه عروس که نیستی 

شوهرتو بکش سمت خودت زندگیتو مستقل کن 

زبون نرم داشته باش کارتو پیش ببر

یارب نظر تو برنگردد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا فهمیدی سرجنگ داره  چطوری باهم اشتی کردید؟؟ شاید ته دلش راضی به اشتی نبوده؟ تو مطمئ ...

آره راضی نیست هیچ وقت راضی نیست دوست باشیم...داداشش فوت شد به زور بردنم مجلسش و مجبور به آشتی شدیم چون از نظر مادر شوهرم اگه مردم میفهمیدن من مراسم شرکت نکردم آبرو ریزی بود...نه سوء استفاده نکردم هرگز...

آره راضی نیست هیچ وقت راضی نیست دوست باشیم...داداشش فوت شد به زور بردنم مجلسش و مجبور به آشتی شدیم چ ...

خب توی مجلسش رفتی بعد چه عکس العملی نشون داد 

الان دیگه باید همه پشت تو باشن 

یارب نظر تو برنگردد...
به اجازه ی من نیست...میان میگن و میرن...همین باز میان میگن میرن میگن میرن این بار تو کل فامیل

بخدا اگه هزارن نفرم پشت سرم حرف بزنن اصلا کوچک ترین ناراحتی برام نداره یا حتی بیان تو زندگیم حرف بزنن برام مهم نیست چه بساکه طوری رفتارکردم که جرعت حرف زدن ندارن.

خب توی مجلسش رفتی بعد چه عکس العملی نشون داد  الان دیگه باید همه پشت تو باشن

خیلی خوب...اونقدر خوب که فکر کردم کلا عوض شده...همه میدونن که حق همیشه با من بوده اما جرئت گفتنشو ندارن 

خیلی خوب...اونقدر خوب که فکر کردم کلا عوض شده...همه میدونن که حق همیشه با من بوده اما جرئت گفتنشو ند ...

والا یه جای کار می لنگه 

خب شاید تو ناخواسته با رفتارات اونو خیلی عذابش دادی یا اینکه مشکلاتی توی زندگیش به وجود اوردی و خودت خبر نداری ۱ونم بخاطر این ازت بدش میاد 

نگفتی از کجا فهمیدی سر جنگ داره دوباره؟؟؟

یارب نظر تو برنگردد...

یه چیز بگم قهر نباش ولی رفت و امد نکن ما که جزییات نمیدونیم اگرم دوس نداری نگو ولی بهرحال وقتی زنها رو یک نفر حساس بشن بی دلیل نیس و به این راحتی هم حل نمیشه یه مسائلی پیش میاد 

یارب نظر تو برنگردد...