2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

1396 بازدید | 46 پست

خانوما کیا زگیل تناسلی داشتن؟ایاخطرناکه ؟درمان میشه؟کسی هست ک ناحیه تناسلیش،زگیل داشته باشه درکل بدون خطر؟؟؟چ رنگیه

بگیدلطفا😭

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

سلام.دوستای عزیزم من تصمیم گرفتم توی کانال تلگ.رامی آموزش گلدوزی و ساخت ست بدلیجات گلدورزی رو یادتون بدم قطعا خیلی هاتون به یه کار درمنزل احتیاج دارید در عوضش شما برام دعا کنید❤️

به آخرین تاپیکم مراجعه کنید لینک کانال رو اونجا گذاشتم

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟

ندارم ولی شنیدم که درمان قطعی نداره فقط کنترل میشه

برای مرد هیچ اتفاقی نمیفتع مرد فقط حامل هست

اما زن...

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان نمیشه ولی باید واکسن گارداسیل بزنی که از پیشرفتش جلوگیری بشه . به شدت واگیرداره . از ایدز زودتر منتقل میشه و اگه تحت نظر نباشی بعضیهاش تبدیل به سرطان دهانه رحم میشه برای همین سالی دوبار باید پاپ اسمیر بدی . نزدیکی هم کلا باید با کاندوم باشه چون شریک جنسی الوده میشه

اول باید بری تشخیص بدی ببینی زگیل داری واقعا یا نه 

یه کاربری اینجا بود برا زگیل خام گیاهخواری توصیه کرده بود خودش زگیل داشت خام گیاه خواری کرده بود خوب شده بود

عسل و سیر هم می‌خورد و هم میزد ب زگبلاش بعد خوب شده بودن

💜

زگیل رو نمیدونم.فقط میدونم بعد از گرون شدن قیمت نواربهداشتی،اونقدر جنسشون آشغال شده که من این دو بار آخر جوش بدجور بهم میزنه.خدا ازشون نگذره

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
اول باید بری تشخیص بدی ببینی زگیل داری واقعا یا نه  یه کاربری اینجا بود برا زگیل خام گیاهخواری ...

واقعا واقعا مصرف گوشت حیوونی هم خیییلی اثر بد داره .

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
زگیل رو نمیدونم.فقط میدونم بعد از گرون شدن قیمت نواربهداشتی،اونقدر جنسشون آشغال شده که من این دو بار ...

منم یبار زدم خوب شد بعدسه چهارروز

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂