2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاین

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

تو پایانه مسافربری😁😁😁از خونه داشتم میرفتم شهری که دانشگام بود اتوبوس پرپر بود یهو اومد پاشد جاشو داد به من هرچی گفتم نه با اتوبوس بعدی میرم قبول نکرد خودشو دوستش رفتن رو صندلی کمک راننده😁😁😁بعد از پیاده شدن شماره و این حرفا و پنج سال دوستی و بعدم ازدواج😁😁

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سنتی .پشیمونم بدجور

چراگلم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

تو پایانه مسافربری😁😁😁از خونه داشتم میرفتم شهری که دانشگام بود اتوبوس پرپر بود یهو اومد پاشد جاشو ...

چه بانمک

چه بانمک

😁😁😁الان اینجا خواب تشریف دارن و من بادوتا بچه بیدار😡😡😡عصیانیم ازدستش حسابی

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

سال ٩١ با دوستم تو زمستون بود از كلاس ميومدم كلي هم برف اومده بود رفتيم خونه بعد دوباره بخاطر اينكه وسيله بگيريم اومديم بيرون خيابون خيييلي شلوغ بود همه اومده بودن برف بازي منم ي گوله برف همينطوري پرت كردم تو جمعيت😅خورد تو سرش تو كوچمون بوديم داشتيم ميرفتيم ديدم يا خدا يكي داره ميدوعه دنبالم منم برا اينكه ابروم نره گفتم من زدمت ي دونتو بزن و برو گفت ن شمارتو بده دوست احمقمم انقد هول كرده بود شمارمو گفت ولي كامل نگفت منم از اون بدتر ٤رقم اخرشو گفتم و از ٩١ گرفتار اون برفيم ك زدم تو سرش🤣🤦🏻‍♀️البته ١سالو نيمه نامزد كرديم