2777
2789
عنوان

یک عدد مادر خسته و بداخلاق.کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 52 پست
منم همش خودمو فحش میدم چرا داد زدم.ولی خیلی حرصمو درمیاره خیلی

اره واقعا ادم عصبی میشه،مخصوصا وقتی که ابشو میخوره بعد لیوانشو برمیگردونه هرچی توش مونده میریزه رو خودشو زمین😖😖😖😖

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف آسونه خستگی داغون وعصبیم میکنه

ما هم همینه وضعمون اما یه نکته هست که آدم جنازه نشه . باید سعی کنی حداقل روز اول به جای 10 با تمیز کردن بکنشی 8 بار بعد یاد میگیری زمان بندی کنی میرسونی به 3-4 بار هنر زمان بندی

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
به خدا من نه سر بچم داد میزنم نه کتکش میزنم  ولی اون هم داد میزنه هم منو دعوا میکنه هم کتکم می ...

من اصلا کتک نمیزنم.امشب با اسباب بازیش پرت کرد خورد رو استخون دماغم باد کرد.داد زدم سرش از درد

منم یه دختر دوسال و نیمه دارم واقعا عصبی و خسته روحیم بخاطر اینکه همه زندگیم شده کار خونه و بچه داری دلم یه کار مفید میخواد برا انجام دادن نمیدونم چرا جور نمیشه بچه داد زدن ما دلیل بر مادر بد بودنمون نیست.چوم ماهم آدمیم خب خسته میشیم حق داریم.اگه مادر های بدی بودیم خودمونو اینجوری وقف بچه و زندگی نمیکردیم

غسل صبر زیاد بده بعدشم باید تا بچت کوچیکه بیخیال خونه وکاراش بشی نمیگم کلا هیچ کاری نکنی ولی سعی کن نه گرسنه بمونی نه خونت زیاد شلوغ دیده بشه خیلی کم وقت بزار برا تمیزی خونه ویتامین ب۱ مصرف کن ضد افسردگی و خستگیه

اره واقعا ادم عصبی میشه،مخصوصا وقتی که ابشو میخوره بعد لیوانشو برمیگردونه هرچی توش مونده میریزه رو خ ...

دقیقا.جدیدا بقیه آبشو ناغافل میپاشه بهم مثل همین امروز.

خوراکیشو میخوره سیر که شد بقیشو خورد میکنه تو کل خونه

وای چقد همدرد دارم.باورت میشه میگم توروخدا شب بشه بخوابه.صبح که میشه میگم وااااای الان بیدار میشه شر ...

به خدا خسته شدم گاهی کفرم میگم.اینقدر که شلخته ان و حرف گوش نکن.نمونه اش امشب یه کتاب داستان داشتم ماله 10 سالگیم اینقدر کتابو دوست داشتم مثل روز اول نو نگهش داشتم بارها گفتم بهش دست نزنین بعد دختر 6 ساله ام یواشکی بردتش خونه مادربزر با برادرش ریز ریزش کردن با بغض اتداختمش سطل زباله.آخه بگو بچه هم نیستی که نفهمی دوست دارم خودمو خفه کنم با این بچه هام

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
وای چقد همدرد دارم.باورت میشه میگم توروخدا شب بشه بخوابه.صبح که میشه میگم وااااای الان بیدار میشه شر ...

عزیزم پیرو این حرفت بیا تاپیک بغلی به استارتر راهکار بده...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2694214/من-با-این-بچه-چیکار-کنمکم-اوردم-خسته-شدم-خواهشا-لطفا-تمنا-میکنم-بیاید?postId=87881354

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
من اصلا کتک نمیزنم.امشب با اسباب بازیش پرت کرد خورد رو استخون دماغم باد کرد.داد زدم سرش از درد

گلم خودتو کنترل کن ایشالا بزرگ میشن خوب میشن 

منم مث خودت خستم خیلی زیاد 

ولی وقتی مریض میشه دیگه خودم میمیرم از حرص میگم اشکال نداره همه کار بکنه فقط مریض نشه که بدبختم 

مسئله نیست تو مهد یه کمکیار هست که پوشکش عوص کنه کم کم عادت میکنه

هزینه مهدکودکا معمولا چقدره؟ نمیدونی شما؟

وهنوز حس میکنم کوچیکه برای مهد.اقلا چهارسال مناسبه.تازه منم که شاغل نیستم