2777
2789
عنوان

خواهرشوهر احمق😡

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 60 پست
يعني چي زير بچش موندع؟؟؟ 

یعمی از پس وسقل بچه برنمیاد

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو‌اگه دعا جواب میداد تو برا زندگی خودت تاحالا گرفته بودی

امیدوارم هرکار میکنه بدترش سر خودش بیاد

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

عنتر میمون عفریته

روانی احمق دم بریده

بیشعور افعی گیس بریده

خر نفهم فریده 😒

قافیه کم آوردم😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

وا مگه مرض داره، منکه میبینم داداشمو زن داداشم زندگیشون خوبه خوشحال میشم بیکاره سرک میکشه تو ز ...

نفهمه دیگ مثلا داداششو فقط برای خودش میخواد

چه احمقی که علنا داره خودش و ضایع میکنه بیاد سیاست و از خواهرشوهر من یاد بگیره

جلو. جمع و. شوهرم منو ستایش میکنه پشت سرم فتنه ها به پا میکنه در حد مرگ شوهرم باور نمیکنه این دشمنشه 

چه احمقی که علنا داره خودش و ضایع میکنه بیاد سیاست و از خواهرشوهر من یاد بگیره جلو. جمع و. شوهرم من ...

اینم همینجوریه تنها گیرم میاره اینجوری میکنه شیطونه میگ صداشو ضبط کنم

دیوز عن چهره خانم دریده حرومی  اینارو بده به خواهرشوهرت

😂😂😂😂ایول