2777
2789

سلام دوستان من ٢٤اسفندپريود شدم ٢٧فروردين تا٣٠هرروز يه لك ميديدم اينم بگم٦ماه پيش سقط و كورتاژ كردمو ٣١فروردين بي بي چك منفي بود

كمردردو دل دردم همش ميگيرفت ول ميكرد ولي پري نيومد بنظرتون ازچي ميتونه باشه....

ميشه باردارباشم؟

بيبي چك بذارم بنظرتون؟ميترسم نااميدم كنه 

اخه شوهرمم مسخرم ميكنه ميگه توهم ميزني همش

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....

بذار اگه باشی نشون میده 

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردی که یهو میگره ول میکنه احتمالا نشونه بارداریه.  به شوهرت نگو خودت برو بی بی چک بزن

اخه يبار زدم امشبم خيلي دلم گرفته اشكم بند نمياد

دردی که یهو میگره ول میکنه احتمالا نشونه بارداریه.  به شوهرت نگو خودت برو بی بی چک بزن

تخمدان سمت چپمم ازصبح هي درد داره

تخمدان سمت چپمم ازصبح هي درد داره

منم اینجور بودم بعد سقط دوبار پری شدم سونو شدم هیچی نبود آز هورمونی هم دادم سالم بودم بعد فهمیدم بخاطر قرص جلوگیری بوده که دکتر داده بعدش فکر کنم متفورمین خوردم منظم شد بعد از چندین ماه متوجه شدیم همسرم واریکوسل داشت ماه بعد عملش باردار شدم الانم رفتم تو چهارماهگی خداروشکر نی نی سالمه تو هم پیگیری کن شوهرتو بفرست معاینه و آز اسپرم مثل من یکسالو از دست نده

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
منم اینجور بودم بعد سقط دوبار پری شدم سونو شدم هیچی نبود آز هورمونی هم دادم سالم بودم بعد فهمیدم بخا ...

جفتمونم سالميم سري پيش از داديم