2777
2789
عنوان

خیلی سخته آدم خونه زندگی داشته باشه ولی هر دفعه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 26 پست

منم زورم گرفت و گفتم این چهار روز منو ول کردی ...کاش گفته بودی یه کم زنم رو هم ببرم بیرون اونم یه هوایی عوض کنه ..همش فکر خودتی 

داد زد که من ولگردی رفتن با زن بلد نیستم و شدیدا دعوامون شد.بهم گفت برو خونه مادرت و طلاق بگیر! حالا میدونم طلاق بده نیستا ولی همین زبونش دل منو شکست . منم زنگ‌زدم و مامانم اومد دنبالم  ....ساعت یک شب!

💕 دنیام دخترمه 💕

اون وسط شروع کرد فحاشی کردن و دوبار با مشت زد توی پشتم...بمیرم الهی برای دخترم ...شش ماهه هست . از صدای فریاداش ترسید و گریه کرد 😭😭😭😭😭

💕 دنیام دخترمه 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم در حال رفتن بودم بهش گفتم به خواهرت و مامانت بگو به من زنگ نزنن عکس بچه رو بخوان و همشونو بلاک کردم ..

وقتی مامانم اومد دنبالم همش میگفت این وقت شب کجا میرید؟ شما بمونید من میرم ولی من داغون تر از این حرفا بودم که بخوام وایسم و اومدم .اونم فرداش رفت سرکار . کارش یه شهر دیگه هست و امروز از سرکار برمیگرده 

💕 دنیام دخترمه 💕

دیشب این اتفاق افتاد؟؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

نه یک شنبه شب. منم شماره خودش و مامان و باباش و همشون رو بلاک کردم .حالم از همشون بهم میخوره . تا حالا به جز احترام ازشون ندیدم ولی ازشون بدم میاد . تربیت و شعور یاد بچه شون ندادن

💕 دنیام دخترمه 💕
نه یک شنبه شب. منم شماره خودش و مامان و باباش و همشون رو بلاک کردم .حالم از همشون بهم میخوره . تا حا ...

به نظر من بهش بفهمون هر سری نباید تحقیرت کنه و اسم طلاق بیاره

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

به نظر من بهش بفهمون هر سری نباید تحقیرت کنه و اسم طلاق بیاره

من بهش میگم آدمش نیستی وگرنه این شناسنامه ام ..اینم کارت ملیم اینم عقد نامه برو ببینم چکار میکنی!

فکر کن اینجوری باهاش برخورد میکنم و اینقدر پررو هست . 

💕 دنیام دخترمه 💕

از همون اول اخلاقش اینجوری بود ؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
من بهش میگم آدمش نیستی وگرنه این شناسنامه ام ..اینم کارت ملیم اینم عقد نامه برو ببینم چکار میکنی! ف ...

من خودم خدای قانون خانواده ام . همه رو بلدم . چون یه مدت کارم بوده ولی نذاشت ادامه بدم 

💕 دنیام دخترمه 💕
از همون اول اخلاقش اینجوری بود ؟

نه کم کم‌شد . ولی از اول زود جوش و عصبی بود و هر دفعه منو گول میزد که درست میشه و نشد .منم تصمیم به جدایی داشتم و داشتم برنامه ریزی میکردم که عید ۹۷ فهمیدم ناخواسته باردارم ....الان دخترم دنیامه 

💕 دنیام دخترمه 💕