2777
2789
نمیدونم؟منم گفتم بپرسم آخه به نظرم اسمش روشه نوزاد،ده ماهه که دیگه ده ماه گذشته، نو نیست😉

ب نظرم تا شیش ماه میگن

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=87847147]نمیدونم؟منم گفتم بپرسم آخه به نظرم اسمش روشه نوزاد،ده ماهه که دیگه ده ماه گذشته، نو ...

از نظر احساسی نمیگم،معلومه که واسه شما همیشه یه چیز دیگست،چون بچتونه ،من واقعا پرسیدم،چون به نظرم ده ماهه دیگه نوزاد حساب نمیشه،داره یه سالش میشه

از نظر احساسی نمیگم،معلومه که واسه شما همیشه یه چیز دیگست،چون بچتونه ،من واقعا پرسیدم،چون به نظرم ده ...

احتمالا درست میگین ولی خب من سوالم چیز دیگه بود

درسته،ببخشید عزیزم خدا حفظش کنه 🙏😍 ولی به نظرم از دکتر بپرسین،چون اینجا شاید جواب مطمئنی ندن

ممنون خودمم فکر میکنم باید ببرمش دکتر اگه پیش دکتر اینجور سوتی ندم 😂

جونم موخوله داله😍

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

روغن زیتون. روغن نارگیل روغن بادام هرکدوم که داری هفته ای یه بار یا هروقت از حموم اومدی یه قطره بزن به موهاش ببین عزیزم این بچه‌ای کوچیک چون همش سرشون رو بالشته این چیزا طبیعیه بچه دوستم پشت سرش همه موهاش ریخت از بس سرشو می‌کشید به بالشت باز درآورد

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
روغن زیتون. روغن نارگیل روغن بادام هرکدوم که داری هفته ای یه بار یا هروقت از حموم اومدی یه قطره بزن ...

روغن زیادم نزن که سرش بو نگیره زود کثیف شه خیلی کم یه قطره

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍