2777
2789

چیزی که من شنیدم تا 220000 هزار رشد خواهد داشت.بعدش چی بشه نمیدونم

ولی با این وضع دلار و تحریمها احتمال رشد بالاتر هست

بهترین کار اینکه حد ضرر بزارید برای سهماتون

مجال بیرحمانه اندک بود و واقعه سخت نا منتظر
چیزی که من شنیدم تا 220000 هزار رشد خواهد داشت.بعدش چی بشه نمیدونم ولی با این وضع دلار و تحریمها اح ...

امروز شاخص 204

یعنی تا 220 میره بعد میره اصلاح؟

اگه اصلاح نره ریزش میکنه 

نه عزیزم میخواستم سهم بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز شاخص 204 یعنی تا 220 میره بعد میره اصلاح؟ اگه اصلاح نره ریزش میکنه  نه عزیزم میخواستم ...

در این صعود خوب اصلاحهای ریزی خواهد داشت.ولی اینده مشخص نیست. ولی با صعود دلار بازار هم صعود خواهد کرد. از کدوم صنایع میخواهید بخرید؟

در این صعود خوب اصلاحهای ریزی خواهد داشت.ولی اینده مشخص نیست. ولی با صعود دلار بازار هم صعود خواهد ک ...

آره کاش اصلاح بشه ی فرصتی بهم بده بعد بترکه😉

تو سبدم بیشتر از همه بیمه ملت میخوام بگیرم

دلار و طلا رو دولت دیگه نمیذاره بیشتر از این بالا بره بلکه بیشتر زمین گرون تر میشه

آره کاش اصلاح بشه ی فرصتی بهم بده بعد بترکه😉 تو سبدم بیشتر از همه بیمه ملت میخوام بگیرم دلار و طل ...

بسلامتی .موفق باشید و پرسود