2777
2789

سلام 

١٢ روزه زايمان كردم شيرم كم مياد. قطره قطره ست

دلستر و چاي و كپسول شير افزا هم ميخورم

بچه رو به خاطر زردي مجلور شدم شبرخشك با شيشه بدم كه دفع داشته باشه زرديش بره 

سينه خودمو حتي وقتي ازش كم كم شبر ميريزه هم نميخوره

تو رو خدا بگيد چيكار كنم اعصابم خيلي داغونه ناراحتم 

خدايا مرسي ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم حالا که نمیخوره باید مدام شیرت بدوشی و شیر خشک قطع کنی که گرسنه بشه مک بزنه هرچی بچه مک بزنه شیرم به مرور زیاد میشه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

خب چون شیشه دادی سینتو نمیخواد دیگه

الانم باید بذاری گشنه شه سینتو بده شیشه دیگه نده

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

مایعات زیاد بخور شیر چای سوپ آبگوشت. سینتو فشار بده اگ سوراخاش بستست تا باز بشه. بعد واس زردی شیرخشت درست کن بده بخوره. اگ سینت پره ولی نمیاد بیرون باید بدوشی تا هی خالی بشه. تا شیر ترشح بشه دوباره 

روزهای اول شیر کمه. ولی همونم نی نی رو سیر میکنه چون معدش کوچیکه ولی به مرور که مک بزنه شیر بیشتر میشه. شما از همون اول اشتباه کردی بهش شیشه دادی. با سینت هم میتونستی زردیشو بگیری. ولی حالا که میخای سینتو بگیره باید بیشتر از قبل تلاش کنی .رازیانه و بادوم و کنجد برا خودم عالی بود. بخدا شیرم با فشار میومد بیرون که بچم نمیرسید بخوره. 

منم بخاطر زردی به بچم شیشه دادم ۴۰ روزش که شد سینه نمیگرفت اصلا فقط تو خواااااب ولی من کوتاه نیومدم ۹ ماهش حدودا شد گرفت سینمو ولی خوب الان هم شیر خودمو میخوره هم شیرخشک چون شیرم کمه پشیمون چرا همون اول شیرخشک ندادمش اخه خیلی لاعره فک میکنم بخاطر خودخاهی من وزن نگرفت جون میخاسنم سینه بگیره

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش