2777
2789

سلام دوستان، من تجربه خیلی کمی دارم و خوشحال میشم بهم کمک کنید. چند روزه که بچه‎م تب داره. چند دفعه تبش اومده پایین اما باز دوباره میره بالا. بردمش متخصص کودک، مثل این که ویروس به بدنش سرایت کرده. دکتر دارو داده و گفته مراقبش باشم. مشکل اینجاست که من همه زندگیم این مدت مختل شده. نمیتونم برم شرکت، اصلا میترسم بخوابم و چند روزه درست نخوابیدم. میخواستم بدونم شما همچین شرایطی رو چطور اداره میکنید؟ زمانی پیش اومده که مجبور باشید بی وقفه مراقب بچه‎تون باشید؟ خیلی دوست دارم تجربه‎هاتون رو بشنوم.  

منم پسرم چن روز بود خیلی تب داشت فقط تب و اسهال اول فکر کردم بخاطر دندونش بردمش  دکتر گفتش ویروس رزوئلا گرفته☹تبش قطع میشه بدنش دونه میریزه بیرون 

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

منم پسرم چن روز بود خیلی تب داشت فقط تب و اسهال اول فکر کردم بخاطر دندونش بردمش  دکتر گفتش ویرو ...

عزیزم :( امیدوارم خیلی زود خوب بشن. پس شما هم مثل من خسته و بی‏‌خواب شدید. واقعا دوست دارم بدونم تو این شرایط چه کار باید کرد تا لااقل کمی خوابید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم :( امیدوارم خیلی زود خوب بشن. پس شما هم مثل من خسته و بی‏‌خواب شدید. واقعا دوست دارم بدونم تو ...

خیلی از ی طرف مهمون شهرستانی داشتم از ی طرفم تا صبح بیدار بودم😖وقتیم بیدارمیشد پسرم همش بغل بود 

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

من بچم تب چهل درجه میکرد سه چهار روز تب دارن پایینم نمیاد فقط باید مواظب باشی تشنج نکنه بهش هم پروفن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت. خیلی مراقبشم. راستش خودم خیلی کلافه شدم و خسته‎م از شب‎بیداری. نمی‎دونم چطور استراحتی به خودم بدم :))