2777
2789

من تاحالادوس پسرنداشتم ولی ازتنهایی خسته شدم واسه همین توفضای مجازی بایه پسری اشناشدم خیلی پسره صادقی بود واز اول گفت قصد ازدواج نداره چون میخواد مهاجرت کنه وتا سال دیکه ازایران میره منم قبول کردم ورفتیم تلگ رام چت کردیم بعدش عکس فرستادم خیلی خوشش اومد کفت خیلی خوشگلی و...ماهرروز چت میکردیم وتلفنی صحبت میکردیم خیلی ازمن خوشش اومده بود ‌یه روز پای تلفن کفت من دنبال یه دخترمعمولی بودم این یک سال وباهاش باشم بعدم ازایران برم فکرنمیکردم تواینقدرخوشگل وعاقل وپاک باشی توایندت بامن خراب میشه چون نمیتونم باهات ازدواج کنم میترسم خواستکاراتو به خاطرمن ردکنی منم بهش قول دادم خواستگارامو رد نکنم اونم خوشحال شد،بعدش باز گفت خیلی دوست دارم هیشکی مثل تو زندکیم نبوده که باهاش حالم خوب باشه یکسره پیام میداد قربون صدقم میرفت محبت میکرد بدجور!!!تااینکه رفتیم سر قرار کفت وای تو که از عکستم خوشکلتری وواقعا دختر پاکی هستی ،شب شد پیام داد توخیلی خوب وپاکی من نمیخوام ایندتو خراب کنم،من نمیتونم یه سال باهات باشم بعدش رهات کنم ونسبت بهت بی تفاوت باشم من این جور ادمی نیستم دلم میخواد تو خوشبخت بشی واسه همین ازت جدا میشم.حالا من بدجور بهش دلبستم ودلم نمیخواد ازدستش بدم چون خیلی باشخصیت ،عاقل وباادب بود. مطمئنم همه حقیقتو بهم نگفت به نظرم اون ازم جداشد چون داشت واقعا عاشقم میشد وترسید برنامه هاش بهم بخوره.حالا به نظرتون راهی هست تا دوباره برگرده؟؟؟دلم میخواد عاشقم بشه و بی خیال مهاجرت بشه...ببخشید طولانی شد

اگه میخواستت میاومد خواستگاری، بعد از مهاجرت هم کاراتو می کر و تورو میبرد پیش خودش

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگ داره میگه خودت بیا خونمون

یه پلن مدل بی محلی و کشش به سمت دام گذاشته 

خداحافظی کن عمرا اگر ولت کنه

اگه میتونست مهاجرت کنه الان در اقدام بود نه سال دیگه

از کجا معلوم متاهل نباشه

مجازی شد آخه محیط اعتماد 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.