2777
2789
عنوان

بیمارستان رضوی

| مشاهده متن کامل بحث + 9557 بازدید | 33 پست
شماتحت نظرخانم دکترزارع بودین؟

اره خیلی خوبن تو مطب کسایی ک پیشش زایمان کردن میگن دستش سبکه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخوام اینومیپرسم شما براتعیین جنسییت هم پیششون رفتین؟

ن عزیزم من حامله بودم ک رفتم تحت نظرش...تعیین جنسیت میخایین؟؟فک کنم ی خانومی هس ب اسم بی بی جان سلیمانی چن نفر نتیجه گرفتن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دوستان نظرتون راجع به رضوی چی بود؟

رضوی خوبه.. یکی از همکارام 12 سال پیش که سزارین شد، میگفت اگه امکانات رضوی نبود من بهوش نمیومدم.. به منم تاکید میکنه برم اونجا.. من فقط بخاطر اینکه دنبال دکتری هستم که سز کنه اونجا نمیرم

ترک زاده خوبه اما چون سنش بالاست به یکی دیگه ارجاع میده.. توی سایتش پزشکان هستن

رضوی خوبه.. یکی از همکارام 12 سال پیش که سزارین شد، میگفت اگه امکانات رضوی نبود من بهوش نمیومدم.. به ...

اره ترک زاده عالیه ولی نوبت دهیش وحشتناکه در مورد اینکه میخای حتما سز بشی دکتر شهناز شیبانی سزارین اختیاری میکنه بیمارستان سینا

خدایا شکر  

اره ترک زاده عالیه ولی نوبت دهیش وحشتناکه در مورد اینکه میخای حتما سز بشی دکتر شهناز شیبانی سزارین ا ...

شیبانی رو شنیده بودم میخواستم برم ولی بعدا یکی گفت اونم به راحتی قبول نمیکنه