2777
2789
عنوان

الویه خوشمزه برای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

م۳دار نمیدونم ولی خیارشور نگینی...یکی دو تا هویج بسته به بقیه مواد بپز له کن مرغت ریش ریش باشه...اب ...

آب مرغ همون سوپ منظورته🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همون آبی که مرغ الویه توش پخته میشه

با ادویه یا بدون ادویه🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سیب زمینی متوسط20عدد.تخم مرغ15تا.سینه مرغ یاکالباس2500گرم.پیاز5عدد.خیارشور1500گرم.هویچ متوسط15عدد.نخودفرنگی1500گرم.سس مایونز25ق غ.آبلیمو7/5ق غ.

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

سیب زمینی هارو وقتی پختی با گوشت کوب له بکن تخم مرغ ها رو رنده کن. سینه مرغ و بعد ابپز ریش کن بعد با یه پیاز وادویه یکم سرخ کن. خیارشورها رو نگینی ریز کن. اگه دوس داشتی هویج هم بزن. نخود فرنگی .همه مواد رو قاطی کن وسس مخصوص سالاد الویه با سس فلفل قرمز. نمک خوب هم بزن. دیگه بستگی به طبع شما داره. بذار یخچال خنک بشه. نوش جان