2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من آزمایشتون خوبه ب نظرم 

کشت ادرارتونم منفیه خداروشکر 

تیرویید داری؟؟

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
هورمون و تیروئیدت نرمال هست . ویتامینd هم نرمال هست

بدنم نسبت ب سرخچه ایمن هست؟عفونت ادراری ندارم

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
دوست من آزمایشتون خوبه ب نظرم  کشت ادرارتونم منفیه خداروشکر  تیرویید داری؟؟

نمیدونم گلم

کم کاره؟ مگه تورنج نیس؟

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

همش  خوب بود ...تیروئیدت نزدیک مرز به خاطر بارداری میتونه باشه 

عزیزم ای جی ام بالاست یعنی شما ایمن هستی 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
همش  خوب بود ...تیروئیدت نزدیک مرز به خاطر بارداری میتونه باشه  عزیزم ای جی ام بالاست یعن ...

مرسی عزیزم

بنظرت نیاز ب داروی تیرویید هست؟