2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرم بیش فعاله ؟؟؟

229 بازدید | 9 پست

پسرم سه سال ویازده ماهشه خیلی پرجنب وجوش وحرف گوش نکن هستش رنگاروخیلی خوب ودقیق تشخیص میده وچندتا شعربلده خیلی خوب جورچین میچینه وبازی پازل رودوست داره بازیهای فکری رودوست داره وعاشق کارتونه حتی یکساعت میشینه کارتونای شبکه پویارومیبینه ونقاشی اصلا دوست نداره ولی میاره دفترنقاشیشو میگه مامان برام نی نی بکش وخودش نگامیکنه ولی امان از روزی که بریم خونه کسی مهمونی اصلا اروم وقرارنداره ومدام باید دنبالش باشم یجا بند نمیشه ودوست داره به همه چی دست بزنه وسرک بکشه علی الخصوص اگه یه بچه همسن خودش باشه دیگه نه اسباب بازی سرشو گرم میکنه ونه هیچ چیزدیگه فقط میخاد شیطنت وشلوغی کنه واصلا دست بزن واینا نداره  

شیطونه

بچه بیش فعال تمرکز برای انجام بازی فکری رونداره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت شیطون و کنجکاوه بچه های بیش فعال نمیتونن بازی فکری انجام بدن

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
میتونه تمرکز کنه؟ خطر و تشخیص میده؟ ترس داره؟

تمرکز داره نیم ساعت میشینه اجرسازی میکنه یا کارتون میبینه بدون اینکه ازسرجاش پاشه یه بار خیلی کوچیک بود از ارتفاع افتاد دیگه ازجاهای بلند وارتفاع میترسه ودیگه حاضرنیست بره جاهایی که ارتفاعش زیاده میگه یکبارافتادم برم ممکنه دوباره بیوفتم

جدی خداکنه همینطورباشه همش نگرانم نکنه بیش فعال باشه 

نه عزیزم نگران نباش پسر منم ۲ سال و ۹ ماهشه همش درحال دویدن و تحرک حرف گوش نمیده به همه جا سرک میکشه ولی تمرکزش عالیه بچه های بیش فعال به این راحتیا قابل کنترل نیستن خود زنی میکنن به هیچ عنوان چند دقیقه یجا ثابت نمیشیننو...

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
نه عزیزم نگران نباش پسر منم ۲ سال و ۹ ماهشه همش درحال دویدن و تحرک حرف گوش نمیده به همه جا سرک میکشه ...

فدات گلم اخه خیلی شیطنت میکنه بچه های دیگه تومهمونی ساکت واروم پیش ماماناشون نشستن ولی پسرمن تامیرم مهمونی منو ول میکنه میره به همه جا سرمیزنه کابینتاروبازمیکنه منم گفتم شاید رفتاراش غیرطبیعیه

تمرکز داره نیم ساعت میشینه اجرسازی میکنه یا کارتون میبینه بدون اینکه ازسرجاش پاشه یه بار خیلی کوچیک ...

بیش فعال نیست

بیش فعالی یعنی از خطر نترسه

ارتفاع و بره بالا

دست بزنه به اتیش

تمرکز نکنه 

دائم مردمک چشمش میچرخه