2777
2789
عنوان

شوهر فضول من

783 بازدید | 30 پست

من وقتایی که با شوهرم دعوام میشه خیلی کم پیش میاد تو‌ی روش چیزی بگم

خیلی وقتا هم سکوت میکنم و اصلا چیزی نمیگم

دیروز اومد گوشیمو درست کنه،تل‌ ام مشکل داشت،درست شد کلی‌‌ پیام اومد بالا

همینجور داشت چک می‌کرد

منم چیزی ندارم که پنهان کنم

رسید به یه کانالی،خودم درست کرده بودم،درد دلامو توش مینوشتم وقتایی که با شوهرم قهر بودم یا‌ دعوامون میشد

همشو خوند و دلخور شد!!!

گفتم من آنقدر دوست دارم که وقتی‌ناراحتم چیزی بهت نمیگم ناراحت بشی؛تو که اون لحظه هر چی دلت خواسته گفتی؛اگه واسه‌خودم درددل نکنم که میترکم

رفته تو قیافه😕😕😕

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مردا پررو هستن .دست پیش بگیر پس نیفتی. بگو خیلی دم اومد فضولی کردی باید خودت قیافه می گرفتی 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
چقدر مردا پررو هستن .دست پیش بگیر پس نیفتی. بگو خیلی دم اومد فضولی کردی باید خودت قیافه می گرفتی&nbs ...

همیشه خدا طلبکاره

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه