2777
2789
عنوان

آي بچه دار بدو بيا

144 بازدید | 25 پست

سلام به همهه

من ماه آخرم و تا چندوقت ديگه نيني داريم....شماها كه تجربه دارين ...براي جاش سردرگمم آيا ني ني رو تو تخت خودمون بخوابونم يا برم تخت كنار مادر بگيرم يا بذارمش رو زمين خودمم باهاش رو زمين بخوابم يا اينكه منو ني ني رو تخت شوشو رو زمين🤣 ...يا چي مثلا؟

مطمعنا تا يكسالگي كه شب شير ميخوره كه نميشه اتاق خودش ببرم...راه حل لطفا

ما میایم رو زمین نی نی هم کنارم خیلی راحتم.شوهرم دوبار گفت من برم روتخت گفتم بشین سرجات  

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نی نی ام رو تخت خودمون میخوابه خیلی خوابش سبکه تا شیرشو دادم خوابش برد اگه بلندش کنم بزارم تو تختش زود بیدار میشه 

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

از من میشنوی اگه خودتون رو تخت میخوابین که براش تخت بگیر بزار پیش خودت ولی اگه رو زمین میخوابین  تخت نگیر فقط از این گهواره های که پشه بند زیپی دارن بگیر یه پشه بند کلبه ای هم بگیر روزا بزاریش تو گهواره شب هم بزاری تو پشه بند کنار خودت 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.

سلام قدمش مبارک. رو زمین که ابدا نمیشه خصوصا اگر سزارین بشید . میتونید بابا رو منتقل کنید جای دیگه شما دوتا رو تخت باشید . اگر برای بچه تخت نگرفتید هنوز میشه یه تخت کودک نوجوان بگیرید تا چندین سال استفاده کنه اگرم کلا برنامه تخت خریدن ندارید میشه یه تخت جمع و جور ساده برای کنار تختتون بگیرید که بابا هم دیپورت نشه از اتاق !

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

رو زمین بغل نینی بخوابی خیلی بهتر و راحت تره ،عزیزم ان شاءاله به سلامتی بارتو زمین بزاری💗💗

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
خيلي سخته ولي نه خواب دارم نه خوراك نه آرامش....مادر شدن مساوي با ٢٤ساعت شبانه روز نگرانيه

تمام سختی هاشو ب جون میخرم 

لذت داره حس ناب مادری 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
واسه نینیت تشک رو زمین پهن کن چهارطرفشو بالش بزار که قل نخوره این ور اون ور خودت و شوهرتم روی زمین ...

مگه نی نی تازه متولد شده قل میخوره😲

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍